EDC Poul Erik Bech, Vesterbro

Din ejendomsmægler, Vesterbro

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler på Vesterbro. Søger du en lejlighed på Vesterbro eller i området omkring Frederiksberg kan du trygt starte hos os. Vi har køberne til din bolig, vi kender deres ønsker og behov og arbejder dagligt med at matche boligsælgere og købere. Står du overfor at skulle sælge din bolig kan du derfor med fordel starte med en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vesterbro har i mange år været et populært lokalområde, der har tiltrukket mange unge studerende og i høj grad også børnefamilier. Området ligger centralt placeret nær gode trans­port­mu­lig­he­der uanset om du kører i égen bil eller benytter dig af offentlig transport med Metro, tog og bus.

Vores butik ligger på Falkoner allé lige mellem Vesterbro og Frederiksberg og her fra har vi siden 2015 leveret et professionelt salgsarbejde og sikret en god og tryg bolighandel for rigtig mange. Vi arbejder for at yde en høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag. Derfor har vi også et stærkt og bredt lokalt netværk af både sælgere og købere på både Vesterbro go Frederiksberg, samt uden for ho­ved­stads­om­rå­det.

Vores mange boligbutikker arbejder hver dag med at finde købere og matche dem med boliger til salg. Herved kan vi tilbyde vores sælgere noget helt unikt, idet køberen til boligerne på Vesterbro ofte skal findes uden for lokalområdet. Vi har det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, hvilket giver en markant øget chance for et salg til den bedst mulige pris.
Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Kom forbi vores butik og tal med en af vores ejen­doms­mæg­le­re om dine muligheder for salg- eller køb af bolig eller måske begge dele. En salgsvurdering er ganske gratis og helt uforpligtende. Du kan også kontakte os online alle ugens dage året rundt.

På gensyn hos Poul Erik Bech, Vesterbro


Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme på Vesterbro, der fylder en del i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som, via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den, støtter foreninger drevet af frivillige hænder, der gør en forskel for andre. Du kan læse meget mere om Poul Erik Bech Fondens arbejde på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech, Vesterbro
Falkoner Allé 582000 Frederiksberg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 15 12 46
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C