Spørgsmål

Ring og chat med os
hver dag fra 8-22

+45 75 62 23 00

Ejendomsmægler Horsens

EDC Ejendoms Centret A/S, Horsens

EDC Ejendoms Centret A/S har siden 2000 været ejet af Christian Højgaard Nielsen og Alex Mandrup Paulsen. Firmaet er vokset støt, og i dag er vi 7 butikker. Vi dækker området fra Vejle til Århus med en perfekt strategisk placering af butikker i Horsens, Juelsminde, Odder, Beder, Brædstrup og Samsø. Derudover har vi et tæt samarbejde med EDC i Skanderborg, Ry, Vejle, Hedensted og Tørring. Dette giver os en stor dækning geografisk set og med kendskab til lokalområdet og mange års erfaring i branchen, er vi din lokale garant for en professionel rådgivning i bolighandel og finansielle spørgsmål.

De 7 butikker supplerer hinanden og samarbejder på tværs, for at skabe en dialog med køberne. Med Danmarks største køberkartotek har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vores mere end 35 medarbejdere sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked.

Vi har specialister inden for ethvert felt omkring fast ejendom: køb, salg, vurdering, udstykning, finansiering, jura, tinglysning osv. Dette sammenholdt med et yderst veluddannet personale med flest ejendomsmæglere og flere valuarer gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Vi tilbyder en fast kontaktperson, som følger jer gennem hele salgsforløbet. Alle medarbejdere hos EDC Ejendoms Centret A/S har en faglig og kompetent baggrund, der gør os i stand til at løse alle slags opgaver indenfor salg af fast ejendom.

Hos EDC Ejendoms Centret A/S får du "byens stærkeste hold". Du træffer os alle ugens dage, året rundt. Uden for butikkens åbningstid svarer vi på telefon 75 62 23 00.

Velkommen hos EDC Ejendoms Centret A/S.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Ejendoms Centret A/S, Horsens

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler