Ejendomsmægler Hurup Thy

EDC Hurup Thy

Hos os er køber og sælger altid velkommen til en uforpligtende boligsnak - De fleste handler kun bolig få gange i deres liv - derfor står vores veluddannede medarbejdere altid til rådighed for rådgivning om alle bolighandelens faser. EDC Mæglerne Hurup Thy har et indgående lokalkendskab gennem mange år. Firmaet blev grundlagt i 1970 og har siden 2001 været ejet af Mette og Michael Bjarking. I 2005 flyttede vi ind i vores egne nyrenoverede lokaler på Bredgade 169 - Hurup med rigtig god beliggenhed ved indfaldsveje til Hurup og kun 300 meter fra Gågaden med kundeparkering lige ved døren samt Handicapvenlig indgang. Hos EDC Hurup Thy beskæftiger vi os med salg af helårshuse, nedlagte landbrug, lystejendomme samt erhverv i hele Thy og på Thyholm. Derudover har vi specialiseret os i salg af fritidshuse i hele Thy og på Thyholm. Din bolig bliver flot præsenteret i vores butik og yderligere via udstillinger i Vorupør, Agger, på Ydby Drag, Vestervig/Kærgården, Serup Strand, Søndbjerg og i Bedsted. Vi står til rådighed for fremvisninger og vurderinger alle ugens 7 dage - når det passer dig ring 97951444 for at booke en aftale!.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Hurup Thy

Jeg giver samtykke til, at EDC må kontakte mig med henblik på markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via e-mail, telefon og brev. Du kan altid tilbagekalde samtykket ved at kontakte os på edc@edc.dk

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række banker og andre virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Hvidbjerg bank
BRF kredit