Ejendomsmægler Køge

EDC Selandia Køge

VELKOMMEN TIL EDC SELANDIA KØGE!

EDC Selandia Køge er i dag en del af EDC Selandia med 4 mæglerforretninger på tværs af Sjælland: Ringsted, Ejby, Sorø og Køge. EDC Selandia Køge blev stiftet i 1973. Samarbejdet med EDC blev indledt i 1989, og netop dette samarbejde med Danmarks største ejendomsmæglerkæde er garanti for en meget høj faglig standard til glæde og gavn for både sælgere og købere.

Vi ligger ved starten af Køges gågade på Nørre Boulevard 21. Vi har åbent dagligt kl. 09 - 17 (fredag til kl. 16.00). Om søndagen kører mæglerne primært rundt og fremviser en masse dejlige ejendomme. Du er altid velkommen forbi til en uforpligtende snak. Vi har kaffen klar! Vores telefoner er altid åbne!

Vi tilbyder køb, salg og vurdering af villaer, rækkehuse, hobbylandbrug og ejerboliger i Køge og omegn samt sommerhuse i Stevns og Strøby.

Vi tilbyder endvidere skødeskrivning, berigtigelse og fungerer tillige som købermægler når du har brug for en kompetent rådgiver ved dit huskøb.

HVEM ER VI?

Som den ældste boligbutik i Køge er vi gamle i gårde og har efterhånden været inde i utallige boliger i Køge og omegn! Men... Hverken alder, hjemstavn eller navn er kvalitetsstempel til en god handel! Det er derimod vores engagement, vores faglige indsigt og vores ægte interesse for vores arbejde! Vi er eksperter, og vi prioriterer en høj moral og en tæt kundekontakt.

Køge er en by i kæmpe fremgang! Det forstår vi godt, og vi er helt enige!

Mange mennesker har allerede valgt Køge som hjemby, og det er der mange gode grunde til. Køge har en charmerende bymidte, et aktivt handelsliv og et rigt kulturliv. Her er hygge og atmosfære og et utal af gode butikker, gode spisesteder! Vi har havn, marina og strand samt S-tog, hurtigtog og motorvej til København og et nyt SUPERSYGEHUS er ved og se dagens lys i Køge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os!

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Selandia Køge

Deltag i konkurrencen inden 9. februar 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1
Gjensidige Forsikring
Willis/Dansk Boligforsikring
Andel Energi A/S