Ejendomsmægler Korsør

EDC BoligEksperterne ApS, Korsør

VI SÆTTER PRIS PÅ KORSØR OG OMEGN

EDC BoligEksperterne er en professionel ejendomsmæglervirksomhed som har betjent mange tilfredse kunder i mere end 30 år. Via vores gode markedsføringsværktøjer, stærkt samarbejde med EDC kollegaer og vores gode lokalkendskab, har vi mulighed for at give dig den bedste kundeoplevelse, hvad end du skal købe eller sælge bolig.

EDC BoligEksperterne har åbent på telefon og chat alle ugens dage fra 8-22. Så kan du nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig og, at hjemmet er rammen om livet. Derfor gør vi os hver dag umage, når vi hjælper kunder med at sælge og købe bolig.

Efter et salg ved os, siger sælgerne blandt andet:

• EDC BoligEksperterne sørgede for, at hele personalet stod til rådighed og kendte til detaljerne omkring min bolig.

• EDC BoligEksperterne kom med nogle gode løsninger og ideer inden vi skulle sælge vores bolig, og de klarede alt fra start til slut på en meget kompetent og professionel måde.

• EDC BoligEksperterne havde som den eneste mægler en mulighed for, at vi kunne få vores provenu udbetalt lige efter overtagelsesdagen.

• EDC BoligEksperterne har åbent fra 8-22, det mærkede vi tydeligt, da der ofte kom besked om nye fremvisninger om aftenen, men de sørgede selvfølgelig altid for, at det passede os.

• EDC BoligEksperterne har åbent hus med tilmeldinger, det betyder for os som sælgere, at vi altid kan være forberedte og udvælge de dage, der er bedst for vores familie.

• EDC BoligEksperterne hjalp os godt igennem vores salg, og stod efterfølgende også til rådighed som køberrådgiver. Det betød meget for os, de både forhandlede, var meget grundige og fulgte også her forløbet helt til dørs på en meget kompetent måde.

Hos EDC BoligEksperterne skal køberne også opleve af de får en ordentlig behandling og det siger bl.a.:

• EDC BoligEksperterne fremviste os mange boliger i vores købsproces, de satte altid god tid af til fremvisninger, var meget forberedte og altid tilgængelige.

• EDC BoligEksperterne gav os empatisk og bestemt kompetent rådgivning uanset om man har handlet flere boliger eller det er første gangs køb.

• EDC BoligEksperterne har både hjulpet os med køb og salg. Det har været en rigtig god oplevelse. De er dygtige til at guide igennem processen på en professionel og behagelig måde. Endnu engang tak for hjælpen.

Hos EDC BoligEksperterne gør vi os umagen hver dag for at tilfredsstille sælgere og købere.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC BoligEksperterne 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Feriepartner Danmark, husejerne kreditlån, Korsør Posten, Søndagsavisen, Boligmarkedet Sjælland,