Ejendomsmægler Maribo

EDC Møller Jensen, Maribo

Det handler om at gøre sig umage.

Det handler om at gøre sig umage siger vi i EDC. Det er jo ikke noget vi har fundet på, men det er jo det vi faktisk gør hver eneste dag.

At gøre sig umage betyder for os at vi viser respekt for vores kunders valg når de viser os den tillid at handle hos os. Det betyder for eksempel at vi hver eneste dag har fokus på at gøre de ting der skal til, for at vores kunder kan komme godt videre. Det med at gøre sit bedste - at gøre lidt mere end man behøver - gælder alt i livet, og alt hvad der er værd at gøre er værd at gøre ordentligt.

EDC er en sammenslutning af frivillige selvstændige ejendomsmægler virksomheder. Vores interesse er således alene at levere det bedste resultat for vores kunder, uden indflydelse af andre. Vi er således ikke ejet eller under indflydelse af landets finansielle aktører.

Vi beskæftiger os primært med formidling, salg og vurdering af bolig- og fritidsejendomme, på og omkring Midtlolland, og er samtidig en stærk aktør indenfor Erhverv og Landbrug med specialiserede afdelinger til at varetage disse områder.

Netværk og lokalkendskab er afgørende. Hos os finder du personale, der er bosiddende i og omkring lokalområdet. Der er hermed garanti for et grundigt lokalt kendskab. Vi er derfor hele tiden i kontakt med købere og sælgere i lokalområdet og på landsplan via et stærkt kædesamarbejde i Danmarks største ejendomsmægler kæde EDC. Som kunde hos os, får du dermed adgang til landets største salgskraft og det største køberkartotek.

EDC Møller Jensen blev etableret i 1958 og er dermed områdets ældste ejendomsmæglervirksomhed. Fra 1981 overtog Flemming Møller Jensen virksomheden efter sin fader Erling Møller Jensen og valgte i januar 1990 at blive en del af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglerkæde EDC. I januar 2007 overtog Klaus Andersen virksomheden.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Møller Jensen 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige
Ugeavisen
Folketidende
Lollands-Posten