Ejendomsmægler Maribo

EDC Møller Jensen, Maribo

EDC Møller Jensen blev etableret i 1958 og er dermed områdets ældste ejendomsmæglervirksomhed. Fra 1981 overtog Flemming Møller Jensen virksomheden efter sin fader Erling Møller Jensen og valgte i januar 1990 at blive en del af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglerkæde EDC. I januar 2007 blev Klaus Andersen.

EDC er en sammenslutning af frivillige selvstændige ejendomsmægler virksomheder. Vi er ikke ejet eller i ”lommen” på nogle af landets finansielle aktører. Naturligvis har vi konkurrencedygtige samarbejder med aktører indenfor finansiering og forsikring, alene for at kunne give vores kunder et værdigt alternativ.

Vi beskæftiger os primært med salg og vurdering af bolig- og fritidsejendomme, Erhverv og køberrådgivning samt rådgivning omkring finansiering og udlejning af boliger.

Begge mæglerbutikkerne er beliggende centralt på byens torv, hvor store dele af byens kørende og gående trafik kommer lige forbi vores store udstillingsvinduer.

Hos os finder du personale, der er bosiddende i og omkring lokalområdet. Der er hermed garanti for et grundigt lokalt kendskab. Vi er derfor hele tiden i kontakt med købere og sælgere i lokalområdet og på landsplan via et stærkt kæde samarbejde i EDC.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Møller Jensen

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige
Ugeavisen
Folketidende
Lollands-Posten