EDC Møller Jensen

Ejendomsmægler Maribo

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Maribo, EDC Møller Jensen.

Det handler om at gøre sig umage siger vi i EDC. Det er jo ikke noget vi har fundet på, men det er jo det vi faktisk gør hver eneste dag.
At gøre sig umage betyder for os at vi viser respekt for vores kunders valg når de viser os den tillid at handle hos os. Det betyder for eksempel at vi hver eneste dag har fokus på at gøre de ting der skal til, for at vores kunder kan komme godt videre. Det med at gøre sit bedste - at gøre lidt mere end man behøver - gælder alt i livet, og alt hvad der er værd at gøre er værd at gøre ordentligt.

EDC er en sammenslutning af frivillige selvstændige ejendomsmægler virksomheder. Vores interesse er således alene at levere det bedste resultat for vores kunder, uden indflydelse af andre. Vi er således ikke ejet eller under indflydelse af landets finansielle aktører.

Vi beskæftiger os primært med formidling, salg og vurdering af bolig- og fri­tid­se­jen­dom­me, på og omkring Midtlolland, og er samtidig en stærk aktør indenfor Erhverv og Landbrug med specialiserede afdelinger til at varetage disse områder.
Netværk og lokalkendskab er afgørende. Hos os finder du personale, der er bosiddende i og omkring lokalområdet. Der er hermed garanti for et grundigt lokalt kendskab. Vi er derfor hele tiden i kontakt med købere og sælgere i lokalområdet og på landsplan via et stærkt kædesamarbejde i Danmarks største ejendomsmægler kæde EDC. Som kunde hos os, får du dermed adgang til landets største salgskraft og det største køberkartotek.

EDC Møller Jensen blev etableret i 1958 og er dermed områdets ældste ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. Fra 1981 overtog Flemming Møller Jensen virksomheden efter sin fader Erling Møller Jensen og valgte i januar 1990 at blive en del af Danmarks største selvstændige ejen­doms­mæg­ler­kæ­de EDC. I januar 2007 overtog Klaus Andersen virksomheden.
EDC Møller Jensen
Torvet 94930 Maribo
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
30 72 28 33
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale
Uden for kontorets åbningstid er vi tillige åbent for Salgstjek, fremvisninger og åbent hus med tilmelding efter aftale. Dette både aften, samt begge weekend dage og helligdage.

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C