EDC Nr. Snede

Ejendomsmægler Nørre Snede

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Nørre Snede, EDC Nørre Snede - En del af EDC's 232 butikker på landsplan.

Hos os er den vigtigst opgave, at vi er medvirkende til at vore købere og sælgere får oplevelsen af en god handel. Alle parter skal føle sig tilfredse efter et handelsforløb. Derfor gør vi os umage hver dag og sætter en dyd i at være ærgerlige og troværdige.

Hvem er vi:
Et lokal engageret team som der bor dels i Nr. Snede, Ejstrupholm og Hampen.

EDC Nørre Snede blev etableret den 15. marts 2000, og er ejet af Tinne Westfall Lambertsen, som har mere end 30 års erfaring indenfor mæglerbranchen og været i EDC i over 30 år. Derudover er Mads Breum Berg i 2022 blevet medejer af butikken efter endt trainee forløb hos EDC Nørre Snede.

Udover at være en del af EDC's 232 butikker, er vi også en del af EDC Ejen­doms­cen­te­ret for Horsens og omegn, hvor vi er 13 butikker i hvert vores lokalområde der arbejder sammen på tværs, for at sikre vores køber og sælger den bedste service og oplevelse i bolighandlen.

Historik:
Tinne startede hos EDC i Tørring i 1992 og blev i 2000 daglig leder i butikken i Nørre Snede. Hun har boet i Nr. Snede i 34 år og har derfor opbygget et godt lokalkendskab og et godt socialt netværk som i utrolig mange henseender er vigtigt som lokalmægler.

Butikken som er placeret på "lille torv" i Nørre Snede, har tidligere været slag­ter­for­ret­ning og boghandel. Butikken har en god placering i byen, ved byens spisesteder og butikkens oplyste ud­stil­lings­vin­du­er bliver set af mange.

Butikken beskæftiger udover Tinne, som nævnt, ligeledes medindehaver Mads Breum Berg, 24 år, som har boet hele sit liv i lokalområdet. Butikkens administrative medarbejder, Annette Dyrby Thomsen har været bosat i Ejstrupholm i 25 år.

Vi beskæftiger os med salg af alle typer ejendomme samt udfærdigelse af skøder.

EDC Nr. Snede
Rosengade 208766 Nørre Snede
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 33 99 07
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 14:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C