Ejendomsmægler Odense SV

EDC Poul Erik Bech, Odense SV

EDC Poul Erik Bech, Dalum er din lokake ejendomsmægler i Odense SV. Uanset om du står over for at skulle sælge eller købe bolig, står vi klar til at hjælpe dig med din bolighandel. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig og gør os ekstra umage for at sikre, at du får den nædvendige rådgivning helt fra start. Du vil hos os møde et team af kompetente, uddannede ejendomsmæglere med Charlotte Helm og Mathias Munk i spidsen. De har begge mange års erfaring fra branchen og begge har bopæl privat i nærområdet. Vi er lokalkendte og har et solidt og bredt netværk i området, og elsker at formidle huse på vores egen hjemmebane. Vil du handle bolig uden for byen, har vi samarbeje med resten af EDC mæglerne i hele landet, vi viser alle boliger til salg i Danmark og din bolighandel kan derfor sagtens starte hos os, uanset hvor i landet du ønsker at sælge eller købe bolig.

Som en del af Poul Erik Bech-koncernen nyder vi godt af at være en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed. Den store salgsstyrke kommer til gavn lokalt, når vi gør brug af f.eks. det landsdækkende køberkartotek.

Poul Erik Bech-fonden:

Ikke alting handler om mursten - heller ikke i en ejendomshandel. Det handler om mennesker, lokalmiljø og dét at give tilbage, til en by og et område, vi selv er en stor del af. Derfor er vi stolte over, at 60 % af overskuddet fra koncernen støtter foreninger, der har til mål at give børn og unge flere smil på læben. Læs mere på: poulerikbechfonden.dk.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech Dalum 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige Forsikring
Finanscenter 1 A/S
Dansk Boligforsikring (Willis)
Diakrit
Andel Energi A/S