Ejendomsmægler Randers SØ

EDC Mæglergruppen, Randers SØ

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få solgt eller finde din nye drømmebolig.

Hos os finder du et professionelt team af ejendomsmæglere, der er opvokset på egnen og har det solide lokalkendskab, der skal til for at vurdere din bolig med stor præcision.

Vores job indebærer også gode råd om, hvordan man kan gøre boligen mere salgsklar. Vi tør med andre ord godt fortælle dig, hvis det er en god idé at male stuen i en anden farve, eller hvis der skal fældes et træ eller to, for at huset kan præsentere sig bedst muligt.

Vores erfaring og lokalkendskab er med andre ord din garanti for en god handel. Det kan også ses på boligsiden.dks tilfredshedsundersøgelse, som du kan se resultatet af i højre side.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Altid professionel fotograf - Markedets flotteste salgsmateriale - Den bedste Internetmarkedsføring der har vindet 1 pladsen ved Danish Digital Award. (online-pakken) - Bred avisannoncering - Stort lokalkendskab - Gratis flytteforsikring - Danmarks hurtigste boligsite - Danmarks absolut bedst besøgte boligsite - Danmarks største samarbejdende mæglerkæde.

Den mest sete ejendomsmæglerbutik

EDC Mæglergruppen har en helt eminent beliggenhed i forhold til både Randers og Djursland. Samtlige biler, der kører fra Grenå og Ebeltoft mod Randers, passerer vores butik, og det samme gælder naturligvis den modsatte vej. Mere end 14.000 biler kører forbi os dagligt, hvilket giver netop din bolig den bedste eksponering og salgsmulighed. Bl.a. dette har gjort os til områdets mest kendte ejendomsmægler, og vi er kendt som ”EDC Mæglergruppen i Det Runde Hus”

Vi sælger:

Villaer – Rækkehuse – Ejerlejligheder – Sommerhuse – Byggegrunde – Andelsboliger – Liebhaverejendomme – Landbrug – Hobbylandbrug – Projekter – Erhverv

Køberrådgivning:

Hos EDC Mæglergruppen er vi også Køberrådgivere. Det har vi arbejdet med siden år 2001. Køber du en bolig hos en anden mægler, tilbyder vi at sidde med på din side af bordet og hjælper med relevante papirer, aftaler og forhandler den rigtige pris for dig.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Mæglergruppen, Randers SØ 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige forsikring, Ørsted/SEAS NVE, Verisure, Stofa,
Randers Amtsavis, Djurslandsposten & Lokalavisen Norddjurs