Ejendomsmægler Ribe

EDC Gilbjerg & Madsen

Med flid, etik og godt købmandskab er vi nogle af de bedst sælgende mæglere i Ribe og omegn. Ord som engagement, faglig dygtighed, højt serviceniveau samt en professionel indstilling kan forventes ved alle henvendelser til os. Vores målsætning er at være Ribes foretrukne ejendomsmægler. Hvis du søger efter en ejendomsmægler i Ribe, som du kan have tillid til, er du kommet til det rette sted. Som kunde hos os, kan du være sikker på, at vore dedikerede medarbejdere leverer optimale løsninger, der udelukkende går ud på én ting, nemlig at du får solgt din bolig hurtigst mulig og til den mest optimale pris.

EDC Gilbjerg & Madsen er beliggende i centrum af Ribe med gode parkeringsforhold få skridt fra butikken. Vi er en del af landets største ejendomsmæglerkæde og har mere end 30 års erfaring i Ribe og omegn. Vi har til huse i Saltgade 6 i dejlige, nyistandsatte lokaler - kort sagt i, byens flotteste boligbutik. Vi er fire lokale ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe dig godt videre, kontakt os for en uforpligtende boligsnak om dine drømme!

Skal udfyldes

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler