EDC Søndersø

Ejendomsmægler Søndersø

EDC Søndersø – Din lokale ejendomsmægler i Søndersø, Morud, Veflinge og Skamby

Det kan være en stor beslutning at sætte et Til salg-skilt på sit hjem. Så hvorfor ikke gøre det lidt lettere og vælge den rigtige mægler fra starten?

Med Nordfyns bedst sælgende villamægler* i ryggen er du garanteret et stærkt team, som gerne går den ekstra mil for at få handlen i hus. Hos EDC Søndersø står vi for det personlige salg, så du er i trygge hænder lige fra de indledende snakke til nøg­le­over­dra­gel­se. Alt fra A til Z varetages naturligvis lokalt i butikken i Søndersø – også ef­ter­sags­be­hand­ling. Vi er samtidig den eneste lokale ejendomsmægler, der dækker Morud, Søndersø, Veflinge og Skamby.

Dit boligsalg varetages af et ungt og energisk team, som består af tre uddannede ejen­doms­mæg­le­re og en ihærdig salgstrainee. I butikken møder du derfor enten Benjamin, Mikkel, Frank eller Kasper, og vi er enige om, at netop vores job er verdens fedeste. Det er blandt andet derfor, vi har Nordfyns højeste salgsrate*, og vi er stolte af, at ingen på Nordfyn sælger flere villaer end os.

Som en del af EDC-netværket tilbyder vi markedets bedste og bredeste eksponering, hvor vi når ud til købere i hele landet, mens vi samtidig kombinerer sociale medier med mere traditionel markedsføring via den lokale ugeavis. Alt afstemmes naturligvis med dig, så du altid kender næste skridt og ved, hvor vi står i processen.

Vi gør en forskel – kig ind til os i butikken for en uforpligtende snak.


* Jf. https://www.boligsiden.dk/ejen­doms­ma­eg­ler/kommune/nordfyns/villa pr. d. 21/3-2024

EDC Søndersø
Odensevej 165471 Søndersø
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
26 99 73 99
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C