Ejendomsmægler Solrød Strand

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S, Solrød Strand

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglerforretning

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglerforretning, hvilket er en stor fordel for dig, hvis du skal have solgt din ejendom hurtigt til den rigtige pris.

Butikken i Solrød blev etableret i 1978, og i 1993 flyttede vi til de nuværende centrale lokaler i Solrød Center. Alle boliger vi har til salg præsenteres flot gennem de særdeles store vinduesfacader mod centergaden. Solrød er et lokalt marked, og vores butikschef, som selv bor i Solrød, har været mægler i byen siden 1983. De øvrige medarbejdere bor eller har boet i Solrød, og alle er derfor meget lokalkendte.

EDC Poul Erik Bech/Kurt Hansen dækker markedsområderne Solrød, Jersie, Ll. Skensved, Havdrup, Karlstrup og Karlslunde. Hos os møder du altid en ejendomsmægler med mangeårigt lokalkendskab, som kan trække på EDC-kædens landsdækkende købernetværk, og som kan tilbyde en række unikke salgsværktøjer.

Med flere end 70 boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Det sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene, der danner grundlaget i vores dagligdag.

Vi har specialister inden for ethvert felt omkring fast ejendom: Salg, køb, vurdering, finansiering, jura, teknik etc. Dette sammenholdt med en aktiv efteruddannelse gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun boligejendomme i Solrød og nærområdet, der fylder vores hjerter med gå-på-mod. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, der er drevet af frivillige ildsjæle, som alle bruger kræfter på at gøre en forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech/Kurt Hansen, Solrød Strand 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S