EDC Ejen­doms­grup­pen

Ejendomsmægler Struer


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Struer, Ejen­doms­grup­pen. Vi er en del af EDC, som er Danmarks største mæglerkæde med butikker over hele landet og et stort kendskab til netop Dit lokalområde med vores mar­ked­skend­skab, faglige ekspertviden og store køberkartotek er vi klar til at sætte gang i Dit boligsalg - eller guide dig til det helt rigtige boligkøb.

Så hvis du går med planer om et køb eller salg af bolig i Struer, kan du med fordel bruge vores dygtige og erfarne team hos EDC Struer, som står klar til at hjælpe jer bedst muligt på vej. Vi står altid klar til at give en gratis og ufor­plig­ti­gen­de salgsvurdering, ligesom vi gerne hjælper dig som boligsøgende med at finde din kommende bolig.

”Få ro i maven, når du handler bolig”

I dag består EDC Ejen­doms­grup­pen Struer af et alsidigt og kompetent ungt team med Gitte Lund Ellebæk i spidsen. Gitte har været en del af firmaet siden 1991, og hun blev eneejer og indehaver af firmaet i 2008.
Derfor er Gitte også i dag den ejendomsmægler i Struer med størst lokalkendskab og erfaring indenfor ejen­doms­for­mid­ling i Struer.

Med stor vægt på gamle værdier som faglighed, flid og købmandskab kombineret med det unge teams for­an­drings­vil­lig­hed, innovation og fremsynethed er teamet altid klar til at yde professionel og seriøs rådgivning overfor kunderne.

For os er det essentielt at mødet med jer skal foregå i øjenhøjde, hvor jeres ønsker og behov kommer i højsædet. Vi påtager os med glæde det store ansvar for, at i for en positiv oplevelse i forbindelse med jeres handel hos os.

”Det er ikke kun dig, der syntes, din bolig er noget særligt”

Vi lægger høj vægt på kvalitet og seriøsitet i vores arbejde, fordi vi ønsker at give en tryghed både for sælgere og købere. Vi gør vores ypperste for, at I skal have den bedst mulige oplevelse – her hos EDC Ejen­doms­grup­pen Struer.

Slå endelig et smut forbi butikken og få et gratis salgstjek eller en ufor­plig­ti­gen­de snak over en kop kaffe alle ugens dage. Du er også meget velkommen til at ringe direkte til butikken.

EDC Ejendomsgruppen
Mundbergs Allé 17600 Struer
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 20 62 00
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C