Ejendomsmægler Svebølle

EDC Westermann, Svebølle

Velkommen hos EDC Westermann – din lokale ejendomsmægler.

Hos EDC Westermann er vi stolte af at præsentere vores moderne og erfarne team af ejendomsmæglere, som glæder sig til at hjælpe jer med jeres salg.

EDC Westermann startede som firma helt tilbage i 1964 og er dermed et af Danmarks ældste ejendomsmæglerfirmaer. Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde jer den absolut bedste rådgivning og service, der passer til jeres ønsker. Vi har butik i både Holbæk- og Kalundborg kommune og kan derfor drage nytte af vores brede netværk af købere på tværs af kommunerne - og det betyder også, at vi er tilgængelige, lige der hvor I har brug for det.

Skal I sælge jeres sommerhus, kan I trygt lægge opgaven i vores hænder. Vi tager os primært af fritidshuse beliggende i de naturskønne områder Kaldred Ferieby, Havnsø og Vesterlyng, og vi er stolte af også at kunne kalde os den største mægler på Sejerø, hvor vi har næsten alle salg på øen. Vi har det største kendskab til øens sommerhusliv og står derfor klar som eksperter til at præsentere øen og alle dens muligheder for potentielle købere af din bolig. I Kaldred Ferieby har vi ligeledes titlen som bedst sælgende mægler og kender den naturskønne ferieby ind og ud. Så skal du have solgt dit fritidshus, kan du derfor roligt lade os varetage opgaven.

Hos EDC Westermann er målet altid at ligge nummer ét – både i salg og kundetilfredshed.

Vi brænder vi for at give jer den allerbedste service og overgå jeres forventninger. Vi går derfor op i en tryg og god handel, og vi sørger altid for at finde den allerbedste pris til jeres hjem.

Hos EDC Westermann ved vi også, at flid og hårdt arbejde skaber gode resultater. Vi har mange års erfaring og et ungt gåpåmod, og vi gør derfor altid en ekstra indsats for, at I bliver fuldt ud tilfredse med jeres salgsoplevelse – det er nemlig det vigtigste for os.

Vi glæder os til at tage en snak om jeres næste salg – og du kan booke en gratis salgsvurdering lige herunder.

I er mere end velkomne til at kontakte os på 59 29 66 66 alle ugens dage fra kl. 9:00-21:00.

Velkommen indenfor hos EDC Westermann.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Westermann, Svebølle 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Sydbank og BRF Kredit