EDC Carsten Bech

Ejendomsmægler Terndrup


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Terndrup, EDC Carsten Bech.
Hos EDC Carsten Bech har vi mange års erfaring med køb og salg af boliger, og har derfor stort kendskab til pris­ud­vik­lin­gen i hele vores området.
Vi har forretning centralt i Terndrup i en ældre bygning, hvor der gennem årene har været apoteksudsalg, el-forretning samt mindre byggemarked. Efter en større ombygning i 2007, har EDC Carsten Bech haft forretning på adressen Hadsundvej 20, hvor vi altid har tid til en uformel snak og en kop kaffe. Så kig forbi.

Vi er 2 ejen­doms­mæg­le­re. Vi deltager løbende i uddannelse ved Dansk ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning samt hos EDC mæglernes interne uddannelse, så vi hele tiden er opdateret på lovgivningen på ejen­doms­mar­ke­det.

Vi følger vore sælgere og købere helt til dørs, når vi hjælper med en handel. Vi sørger for at sætte vores sælgere godt ind i, hvad der skal ske i forbindelse med salgsarbejdet, som slutter af med overdragelse af nøgle til den solgte ejendom.

Vi har som den eneste mægler i området åbent alle ugens dage på telefonen fra 08.00 – 22.00.

Hos os skal du ikke tage fri fra arbejde for at få dit hus vurderet, eller for at få en fremvisning – vi er der, når du har tid.

Når vi laver et salgsstjek på din ejendom, vil du altid få udleveret vores oplæg til en salgs­op­stil­ling samt et salgsbudget, der viser alle omkostninger ved en handel, så du kan se, hvilket beløb, der bliver tilbage til dig.

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi altid vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.

Vi glæder os til af høre fra dig.

EDC Carsten Bech
Hadsundvej 209575 Terndrup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 87 29 23
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
09:00 - 16:30
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C