Find de offentlige ejen­doms­vur­de­rin­ger

Har du styr på detaljerne om boligskat?

Når det kommer til ejendomme, boligskat og de tilhørende skatteregler, er der mange detaljer at holde styr på. Her svarer vi på nogle af de mest almindelige spørgsmål om emnet

Læs om boligskat

Hvad er en offentligt fast vurdering af ejendommen?

En ejen­doms­vur­de­ring er den offentlige vurdering, som Vur­de­rings­rå­det foretager under SKAT, hvilket danner grundlag for beregningen af ejen­doms­vær­diskat­ten. Vurderingen udføres generelt set på to forskellige måder afhængig af type af ejendom; de almindeligst handlede ejendomstyper og de sjældent handlede ejendomstyper. I vurderingen af de almindeligste typer - eksempelvis enfamiliehuse, ejer­lej­lig­he­der, sommerhuse - fastsættes en ejen­doms­vur­de­ring alene ud fra en præcis statistisk maskinel vurdering. Vur­de­rings­rå­det vurderer de sjældent handlede ejendomstyper individuelt, hvilket er de ejendomme, som har en helt enestående karakter.

De offentlige vurderinger inkluderer desuden to separate beregninger, der fastsætter henholdsvis ejen­doms­vær­di­en og grundværdien. Sidstnævnte skal afspejle grundens kontantværdi i ubebygget stand. Du kan læse meget mere om dette om de nye regler om boligskat nedenfor.

Læs mere om boligskat

Få mere af vide om dine muligheder for en god bolighandel

Vi ved, at det er en stor beslutning at sætte sin bolig til salg og derfor sørger vi altid for at du er tryg og den samme ejendomsmægler rådgiver og hjælper dig hele vejen igennem forløbet.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig

Går du i salgstanker eller vil du blot gerne vide, hvor meget din bolig er værd? Udfyld formularen på siden, så kontakter vi dig snarest.

Bestil Salgstjek