EDC Erhverv Hjort

Erhvervsmægler Charlottenlund

EDC Erhverv Hjort er din erhvervsmægler i Storkøbenhavn

EDC Erhverv Hjort har speciale indenfor salg, udlejning og vurdering af alle typer er­hverv­se­jen­dom­me, inkl. bolig-/er­hverv­s­ud­lej­nings­e­jen­dom­me og an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger. Vi yder derudover både køber- og le­jer­rå­d­giv­ning.

>> Sæt ikke din ejendom til salg eller udlejning – inden du har spurgt os...

Ring 45 95 00 70 for et uforpligtende oplæg på din ejendom eller dit lejemål.

EDC Erhverv Hjort har sammensat et stærkt team af er­hvervs­mæg­le­re og senior-rådgivere, der alle lever op til målsætningen om effektivitet i form af en 100% indsats. Nøgleordene er troværdighed, god service, høj etik - og ikke mindst et godt købmandsskab.

Vi er vant til, at der stilles krav til os - og vi ved, at det er resultaterne, der tæller !

Med mere end 40 års mæglererfaring i Storkøbenhavn, kender vi er­hvervs­om­rå­der­ne og ikke mindst vore kunder til fin­ger­spid­ser­ne. Et effektivt netværk er ofte kilden til vore successer.

Vi er ikke alene. Med medlemskab af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de EDC er vi ofte i stand til at yde lidt mere end andre, og med medlemskab af Ejendomstorvet.dk - Danmarks største portal for er­hverv­se­jen­dom­me – sikrer vi en optimal markedsføring af netop din ejendom.

Vi ser frem til at høre fra dig.

EDC Erhverv Hjort
Ordrupvej 1052920 Charlottenlund
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
17 63 07 33
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Vores er­hvervs­mæg­le­re