EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Sønderborg

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg – din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Sønderborg og omegn. Vi er et professionelt og kompetent erhvervsteam med er­hvervs­mæg­le­re, som har ekspertise inden for er­hverv­se­jen­dom­me i det sønderjyske erhvervsliv. Vores markedsområde spænder bredt fra Sønderborg til bl.a. Aabenraa, Tinglev, Gråsten, Stubbæk, Tønder og hele Als.

Vi har til huse i den moderne ejendom Augustenborg Landevej 1, der ligger tæt på byens centrale handelsstrøg. Vi er et erhvervsteam med dedikerede medarbejdere. For os er det lokale kendskab et nøgleord i vores daglige virke, og derfor sætter vi en dyd i at engagere os i Sønderborgs lokale erhvervsliv samt følge med i udviklingen af markedet i regionen. Er du på udkig efter et butikslejemål i Sønderborg? Søger du en lagerejendom i Aabenraa? Eller leder du efter et kontorlokale i Kolding? Vi følger udviklingen på markedet tæt og har stor viden inden for alle typer er­hverv­se­jen­dom­me i Sydjylland. Vi har desuden er­hvervs­mæg­le­re med et stort netværk til øvrige regioner, så vi altid kan finde en køber eller sælger såvel lokalt som nationalt. Vi kan hjælpe dig med:

I dagligdagen lægger vi vægt på høj etik, god service og har altid kunden i fokus. Relationer er vigtige for os, og vi glæder os over, når vi kan hjælpe vores kunder flere gange. Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 650 medarbejdere, mere end 75 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af er­hverv­se­jen­dom­me.

Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.
Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg blev etableret i 2012, og er siden da vækstet både hvad angår bemanding og aktiviteter. Vi står stærkt på markedet, og er til rådighed til at hjælpe netop dig med salg eller køb af er­hverv­se­jen­dom­me.
Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Augustenborg Landevej 16400 Sønderborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 80 68 57
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re