Salg og udlejning af lager- og industriejendomme

Hos EDC Erhverv får du rådgivning målrettet din industriejendom. 

Vi har et indgående kendskab til markedets udvikling og den aktuelle lovgivning, samt et solidt netværk af brancheaktører som for eksempel ejendomsudviklere, arkitekter, investorer – og selvfølgelig også potentielle lejere. Vi har en dybtgående viden om afkastkrav og lejeniveauer og, via vores erhvervscentre, et lokalkendskab inden for salg og udlejning af lager- og logistikejendomme i hele Danmark.

Stort netværk blandt købere og lejere

Vores store, landsdækkende netværk og detaljerede køberkartotek giver os en unik indsigt i de krav, købere og lejere stiller til bygningernes indretning, størrelse, og anvendelse. Vi matcher altid vores Køber-/Lejerkartotek med de ejendomme, der er sat til salg og udlejning hos os. Det giver et hurtigere og bedre salg eller udlejning.

Lager- og logistikejendomme til leje

Enhver udlejningsproces hos EDC Erhverv tager udgangspunkt i en analyse af ejendommens muligheder, potentielle lejere og konkurrencen i markedet. Udlejningsprocessen er effektiv og med et klart fokus på at skabe værdi for udlejer.

Lager- og logistikejendomme til salg

Når vi planlægger og tilrettelægger salget, udarbejder vi forskellige løsningsforslag og beregninger, der sikrer den bedst mulige salgspris og samtidig tager højde for, at sælgers ønsker omkring driften er indarbejdet i salgsprocessen. Vi rådgiver ofte vores kunder til at inddrage deres ejendomsaktiver i virksomhedens langsigtede strategiplaner.