Hjælp til bolighandel

Her kan du finde relevant information om boligmarkedet lige nu, og hvad der er værd at vide, uanset om du skal handle bolig eller bare er nysgerrig.

Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig på telefon og chat alle ugens dage fra 8-22.

Find mægler

Læs mere om

  • Markedet lige nu og forventninger til den kommende tid
  • Det skal du tænke over, hvis du er boligkøber
  • Det skal du tænke over, hvis du er boligsælger
  • Det skal du tænke over, hvis du både skal købe og sælge

Kontakt din lokale EDC-mægler

Skal vi hjælpe dig godt videre, eller har du spørgsmål til bolighandel, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 230 butikker i hele landet, så der er altid en lokal EDC-mægler i nærheden af dig.

Find mægler

Tjek interessen for din bolig

Indtast nogle få op­lys­nin­ger om din bolig og se, hvor mange interesserede købere, vi allerede har kontakt til, som leder efter en bolig som din.

Find køber

Skriv dig op i kø­ber­kar­to­te­ket

Opret dine ønsker i vores køberkartotek og få tilsendt boligmatch fra alle landets ejen­doms­mæg­le­re direkte i din indbakke.

Tilmeld køberkartotek

Få tilsendt potentielle købere

Skriv dig op og få direkte besked, når der kommer nye købere til kø­ber­kar­to­te­ket, der matcher din bolig. Så er det nemt at følge efterspørgslen.

Send min køber

Få en gratis vurdering

Vil du vide, hvad din bolig er værd, er vi klar til at give dig en præcis vurdering. Her får du svar på, hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked. Vi aftaler et tidspunkt, hvor det passer dig, og så kigger vi forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Bestil Salgstjek

Ring til os alle dage kl. 8-22

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, når du har brug for os. Derfor er vi tilgængelige på telefon alle dage kl. 8-22. Har du eksempelvis spørgsmål til bolighandel generelt eller vores kvikestimat, vil du booke en fremvisning eller bestille en salgsvurdering af din bolig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, når det passer dig.

Ring på 33 26 77 77