Din lokale ejendomsmægler

EDC Hjort

Ejendomsmæglerkæden EDC Hjort består i dag af fire boligbutikker i områderne Charlottenlund, Hellerup, Kongens Lyngby og Bagsværd samt et erhvervscenter. Firmaet blev etableret i 1977 af ejendomsmægler Tage Hjort. I dag er den ansvarlige indehaver af de fire butikker ejendomsmægler Tina Ortmann Abildgaard.

Hos EDC Hjort lægger vi stor vægt på de ansattes faglige kvalifikationer. Derfor har vi 16 ejendomsmæglere beskæftiget, heraf er 7 tillige valuarer. Dertil kommer vore civiløkonomer m.m. Disse kompetencer kombineret med en udtalt omhu i hver eneste handel er medvirkende til, at vi - selv efter utallige handler gennem mange år, - nok har branchens laveste fejlprocent.

De fleste ansatte har været i firmaet i en årrække. Det er en stor fordel, at vi i hver butik er så mange med indgående lokalkendskab, idet vi kan bidrage med en erfaring og et unikt netværk, som alle vores kunder har stor glæde af.

For os er det en decideret livsstil at være ejendomsmægler. Vi brænder for det, vi laver. At være betroet hvervet som mægler i den vigtige disposition, det er at handle bolig, dét sætter vi en stor ære i. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at slutte en handel optimalt af og nyder at se et konkret resultat af vores indsatser.


Vores ambition er at imponere vores kunder. Vi forsøger at blive ved med at optimere pris og vilkår for vores sælgere, og det har resulteret i mange solstrålehistorier og høje salgspriser. Samtidig ved vi, at det er vigtigt at bevare jordforbindelsen, og noget af det væsentligste er at være ærlige og tryghedsskabende i kommunikationen.

Undersøgelser har vist, at hele 88 procent af vores kunder vil vælge os igen ved næste boligskifte. Bedre anbefaling kan vi vel næppe få.

Vi glæder os til også at servicere dig.

Henter data. Vent venligst.
EDC Hjort

EDC Hjort Telefon 39 63 95 25

Ordrupvej 105

2920 Charlottenlund

EDC Hjort

EDC Hjort Telefon 39 62 95 25

Strandvejen 130 D

2900 Hellerup

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...