Salg af bolig

Forsikring ved boligsalg

Når du skal sælge din bolig, er det en god ide at få styr på forsikringerne. Med de rigtige forsikringer undgår du ubehagelige overraskelser, når du har afleveret nøglerne.

Få et for­sik­ring­s­tjek hos vores sam­ar­bejds­part­ner.

Bliv ringet op af en rådgiver

Du får:

  • gode og kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge forsikringer
  • mulighed for at klare både boligsalget og forsikringerne på én gang – nemt og hurtigt
  • adgang til økonomisk rådgivning under og efter salget
  • gratis flyt­te­for­sik­ring, når du sælger din bolig igennem os.

Ejer­skif­te­for­sik­ring

Som sælger har du pligt til at betale halvdelen af udgiften på købers ejer­skif­te­for­sik­ring. Til gengæld er du uden ansvar for de mangler, der er dækket af ejer­skif­te­for­sik­rin­gen. Du har også pligt til at udlevere en til­stands­rap­port og en el-in­stal­la­tions­rap­port til køber – inden købsaftalens underskrift.

Ejer­skif­te­for­sik­rin­gen er god at have, hvis køber finder skjulte fejl efter boligsalget. Dækningen forudsætter, at skaden ikke er omtalt i til­stands­rap­por­ten eller i el-in­stal­la­tions­rap­por­ten.

Ejer­skif­te­for­sik­rin­gen gælder i 5 eller 10 år. Hvis du i perioden hvor din forsikring dækker, bliver gjort ansvarlig for skader efter købers overtagelse af huset, bliver skaden individuelt vurderet. Vurderingen baseres på, hvad man kan forvente af et hus i samme alder, stand og konstruktion. Så individuelle forhold vil altid spille en rolle, når en erstatning skal fastsættes.

Såfremt du har behov for yderligere information om ejer­skif­te­for­sik­rin­gens dækning, er du meget velkommen til at kontakte vores Boligteam på: 77 32 56 68 eller vores for­sik­rings­kon­su­len­ter via kon­takt­for­mu­la­ren på gjensidige.dk.

Få hjælp til til­stands­rap­por­ten

  • Gennem vores samarbejdet med Gjensidige kan du bestille tilstands- og el-ef­ter­syns­rap­port, tilbud på Ejer­skif­te­for­sik­ring og evt. energimærke hos os. Vi klarer det hele for dig.


  • Dine fordele:

  • Du skal ikke selv finde en byggesagkyndig eller elektriker - det klarer vi. Du får lavere pris, når du bestiller alle rapporter samtidig.
  • Du - og din EDC-mægler - får rapporterne leveret hurtigt.
  • Du kan bestille en til­stands­rap­port med fornyelse, så du ikke skal betale for en ny rapport, hvis huset ikke bliver solgt inden for 6 måneder.

Sæl­ge­ransvars­for­sik­ring

Når du sælger din bolig, er det rart at vide, at du ikke får en ekstra regning, når boligen er solgt. En Sæl­ge­ransvars­for­sik­ring sikrer dig i 10 år og kan dække dit ansvar for visse mangler ved din ejendom. Mangler som ikke er beskrevet i til­stands­rap­por­ten eller dækket af Ejer­skif­te­for­sik­rin­gen. Du er dækket for helt op til 500.000 kr. med en selvrisiko på 10 % - dog minimum 10.000 kr.

Finder køber ulovlige indretninger i dit hus, forurening på din grund eller ulovlig kloak- og stikledning udenfor fundament indenfor de første 10 år, kan du risikere at blive dømt til at betale erstatning eller til at give et afslag i købesummen. Det kan hurtigt løbe op i større beløb, som kan påvirke din økonomi – og så er det trygt at have en Sæl­ge­ransvars­for­sik­ring.

Du kan bestille din Sæl­ge­ransvars­for­sik­ring, allerede når huset bliver sat til salg. Vi opbevarer din bestilling, indtil huset er solgt, og sender den herefter til Gjensidige Forsikring.

Er det tid til at skifte bank?

Det kan være svært at overskue økonomien, når du skal sælge eller lige har solgt en bolig og er på vej til noget nyt. Derfor er det er en god ide hurtigst muligt at få et godt overblik over din nye økonomiske situation.

Vores finansielle sam­ar­bejds­part­ne­re kan hjælpe dig videre med dit budget – og med at skabe overblik over, hvilke udgifter der eventuelt kommer inden for de næste par år. Måske er du på vej til at købe en anden bolig. Måske har du allerede gjort det. I begge tilfælde er det vigtigt at kende dine lånemuligheder og at have den mest hen­sigts­mæs­si­ge fi­nan­si­e­rings­pak­ke, der passer til både din daglige økonomi, din opsparing og pensioner.

Få et godt overblik over din økonomi

Du kan nemt og hurtigt få overblik over din økonomi – og et godt tilbud på dine samlede bank­for­ret­nin­ger - gennem en af vores syv dygtige sam­ar­bejds­part­ne­re inden for bankverdenen.

Få gode råd og et godt lånetilbud. Så er du sikker på, at du får den løsning, der er mest fordelagtig for dig.

Se mere om lån og finansiering

Derfor skal du vælge os

Mere end 230 butikker i hele landet

Altid en mægler i nærheden

Mere end 600 uddannede mæglere

Din garanti for en god bolighandel

Alle boliger i Danmark på edc.dk

Du behøver kun at lede ét sted