Projektsalg

Projektboliger og grunde

Ved et projektsalg køber du en bolig, som endnu ikke er bygget. Typisk begynder byggeriet, når en del af boligerne er solgt, så bygherren har sikkerhed for sin investering og et økonomisk grundlag for at starte byggeriet. Selvom byggeriet ikke er færdigt, kan du ofte se en prøvelejlighed eller brochurer og salgsmateriale, så du kan få et indtryk af den færdige bolig.

Se alle projektsager

Der er mange fordele  ved at vælge et projektbyggeri. Du får bl.a.

  • mulighed for selv at påvirke detaljerne i boligen
  • en helt nybygget bolig, hvor du er den første beboer
  • en energivenlig bolig med minimal ved­li­ge­hol­del­se

Derfor skal du vælge projektsalg

Et projektbyggeri er attraktivt, fordi du har mulighed for selv at bestemme detaljerne i boligen, præcis som du ønsker. Derudover er fordelene ved et helt nybygget hjem, at du flytter ind i en ny bolig med minimal ved­li­ge­hol­del­se, som er helt i top energimæssigt.

Er du på udkig efter en projektbolig?   Er du interesseret i at købe eller leje en projektbolig? Klik på linket nedenfor og se et overblik over alle vores ledige projektboliger. Måske findes der en bolig til dig. 

Igangværende projekter

Hvornår kan jeg flytte ind?

Fordi byggeriet ikke står færdigt, kan der gå lang tid fra den underskrevne købsaftale og til ind­flyt­nings­da­gen. Typisk vil boligerne være klar til overtagelse mellem 0 og 3 år efter salgsstarten, men over­ta­gel­ses­da­to­en kan også blive rykket pga. forsinkelser i byggeriet.

Er du developer/entreprenør?

Har du brug for rådgivning om pro­jekt­byg­ge­ri­er, kan vores er­hvervs­spe­ci­a­li­ster hjælpe dig. Vi har ekspertisen, der kan tilføre dit projekt de helt rigtige kompetencer.

Se mere om pro­jek­t­ud­vik­ling