90 boliger til leje i Allerød

Allerød kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Allerød er der i øjeblikket 90 boliger til leje.

Postnumre i Allerød

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Allerød kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Beskrivelse af Allerød Kommune

Allerød Kommune har ca. 24.201 indbyggere og ligger skønt og centralt i Nordsjælland. Kommunen under Region Hovedstaden har gode vej- og tog­for­bin­del­ser til omverdenen og en veludviklet infrastruktur.
Naturen omkring Allerød kommune er ganske storartet og et besidder et godt miljø med store skove, marker og søer. Landskabet omkring selve byen Allerød er således omgivet af storslået natur og landejendomme.

Kommunen har:
• 8 skoler
• Ca. 20 dag­in­sti­tu­tio­ner
• Gode idræts- og fri­tids­mu­lig­he­der
• Teater og biograf
• Et rigt foreningsliv
• Erhvervsliv

Allerød Kommune fyldt med kulturliv

Allerød Kommune har et meget livligt og højt prioriteret kulturliv for byens borgere. Byen har sit helt eget teater, Teatret Mungo Park som er kendt i hele landet og har gennem årene udklækket mange spændende artister. Allerød Musikskole er ligledes en væsentlig drivkraft for musiklivet og musikkulturen kommunen både for børn, unde og ældre. Deslige findes der en bred vifte af idræts- og fritidstilbud, der sikrer gode muligheder for et aktivt og sundt liv for alle.
Allerød har en lang og rig kulturhistorie. Faktisk har området været beboet lige siden tiden efter istiden. Denne periode (ca. 10.000 f.Kr.) kaldes for Allerødtiden, som er en geologisk periode, der er internationalt kendt i geologiske og arkæologiske sammenhænge.
Samtidig er Allerød også det moderne Danmark i en nøddeskal. Kommunen er let at komme til og fra via motorvejen eller tog. Allerød by har spændende kunst i gaderne og fascinerende moderne arkitektur og design – alt sammen omgivet af uspolerede, grønne landskaber.