29 boliger til leje i Egedal

Egedal kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Egedal er der i øjeblikket 29 boliger til leje.

Postnumre i Egedal

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Egedal kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Signalement af Egedal Kommune

Egedal kommune opstod som følge af kom­mu­nal­re­for­men i 2007 med en sammenlægning af Ledøje-Smørum, Stenløse og Ølstykke Kommune. Den nye dynamiske Egedal Kommune har per 1. Januar 2010 41.513 indbyggere.
Kommunen har gode forhold for familier, og byder på mange velfungerende bør­ne­in­sti­tu­tio­ner og skoler, som er kendt for et højt pædagogisk og fagligt niveau. Stenløse Gymnasium er også en del af kommunen, men også andre universiteter, handelsskoler, og næsten alle andre ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner findes tæt på i ho­ved­stads­re­gio­nen.
For virksomheder er Egedal Kommune den perfekte ramme, hvis virksomhederne ønsker at deres medarbejdere skal have attraktive og trygge boligforhold tæt på arbejdspladsen.

Det vil Egedal gerne være kendt for

Egedal kommune har et aktivt idræts- og kulturliv, der giver mange muligheder for familier til at dyrke deres fri­tids­in­ter­es­ser. Der findes idrætsanlæg for næsten alle former for sportsgrene, og især gol­fen­tu­si­a­ster kommer til lokalområdet for at spille golf på Danmarks største golfcenter. Derudover findes skov og strand også tæt ved kommunen.
Da de tre tidligere kommuner blev slået sammen til Egedal kommune, fik borgerne til opgave at vælge et nyt kommunevåben. Valgt faldt på det grønne egetræ, som står i en dal med rødder i jorden. De tre egeblade symbolisere de tre kommuner, der blev lagt sammen.

Det vil Egedal gerne vise frem

I kommunen er der oplevelser for hele familien, lige fra na­tu­ro­p­le­vel­ser til besøg på biblioteker og museer. Udover kommunens mange idræts­fa­ci­li­te­ter, findes kan der også dyrkes interesser indenfor forenings- og musikskoleregi.
I Egedal findes den moderne Udlejre Kirke i Ølstykke og det store Stenløse Center med flotte gadeskulpturer. For naturnydere findes også Danmarks ældste og største naturpark, naturparken mellem Farum og Slangerup.
De kulturelle og sportslige oplevelser i fællesskab med andre skaber rammerne for et sundt og indholdsrigt liv!