Glostrup kommune

0 boliger til leje

Signalement af Glostrup kommune

Glostrup – en sund by i bevægelse! Glostrup er den kommune, der har flest arbejdspladser i forhold til antallet af indbyggere. Dette skyldes blandt andet kommunens beliggenhed: tæt ved motorvejsnettet og gode trafikale forbindelser til alle fire verdenshjørner. Faktisk er Glostrup kommune et trafikalt knudepunkt.

Indbyggertallet i kommunen er pr. 1. Januar 2010 21.282. Hertil kommer at næsten hver fjerde indbygger er pensionist, men dette er noget kommunen tager godt hånd om, og kommunen ønsker at have en service blandt de bedste kommuner i landet.

Det vil Glostrup gerne være kendt for

Glostrup kommune ønsker at være en dynamisk, levende, og grøn by, som opleves attraktiv og velfungerende at bo og arbejde i, hvor opgaverne løses enkelt, effektivt og korrekt. Hertil kommer at kommunen sætter fokus på det sunde liv, så flere kan leve et godt og langt liv.

Med kommunens mange arbejdspladser, kan Glostrup kendetegnes ved at være en rigtig erhvervsby. Derfor fokuserer kommunen på at have et aktivt samarbejde med byens borgere og virksomheder, og kommunen er med til udvikle dialogen, så gensidige forventninger afstemmes.

Det vil Glostrup gerne vise frem

Glostrup kommune er en moderne storbyforstad, men noget ganske særligt ved kommunen er at 40 % af kommunen er grøn. Det vil sige, at naturen har stor betydning for kommunen, og de mange områder hvor naturen og dyrelivet kan nydes, ønsker kommunen at indbygger og andre virkelig benytter sig af.

Derudover er Glostrup også stolt af at moderne design og klassisk arkitektur mødes, som kendetegner ikke mindst byens rådhus. Rådhuset er tegnet af Arne Jacobsen i 1953, og i 2004 blev det suppleret med en ny østfløj, også designet af Arne Jacobsens Tegnestue.
Glostrup kommune har også mange kulturelle tilbyd, hvilke kan se i kommunens kulturguide eller her.

Postnumre i Glostrup kommune