119 boliger til leje i Greve

Greve kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Greve er der i øjeblikket 119 boliger til leje.

Postnumre i Greve

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Greve kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Signalement af Greve kommune

Greve kommune var indtil starten af 1960’erne et land­brugs­om­rå­de med små landsbyer. I dag er kommunen en for­stadskom­mu­ne syd for København, hvor der findes mange ejerboliger. Kommunen er typisk præget af parcelhuse og villakvarterer. Langs kysten findes villakvarter med havudsigt.
Ind­byg­ger­tal­let i kommunen er per 1. januar 2010 på 47.826. Kommunen har en lang række servicetilbud til borgerne, bl.a. en række skoler, fri­tids­in­sti­tu­tio­ner, herunder en idræt­sin­sti­tu­tion, og en svømmehal.

Det vil Greve gerne være kendt for

Kommunen ligger på den flade, istidsskabte slette, Heden, i trekanten mellem Taastrup, Roskilde og Køge. Kysten langs med Køge Bugt har brede sandstrande, klitter og lave klinter. Her findes der offentlige strande og to mindre havne, Mosede og Hundige, hvor der er en række lystbåde.
Der er mange sportslige aktiviteter i kommunen, hvor der blandt boligområderne er mange grønne områder med boldbaner m.v. Greve kommune har også et veludbygget net af cykel- og gangstier, så man kan i vid udstrækning komme til og fra job, skole, togstationer, butikscentre osv. Uden at færdes på veje med biltrafik.

Det vil Greve gerne vise frem

I kommunen findes Greve Museum, som er beliggende på en smuk og gammel gård, Grevegård. Her er der to faste udstillinger om land­bo­sam­fun­det fra ca. 1800-1900 tallet, og der er skiftende sær­ud­stil­lin­ger indenfor lokalhistorie, kunst, tekstiler og kunsthåndværk.
Man kan også opleve kulturelle arrangementer i kommunen i Portalen, Greve Teater & Musikhus. Her er der mere end 200 arrangementer årligt på fire forskellige scener. Der er koncerter, shows, te­a­ter­fo­re­stil­lin­ger og stand-up af både udenlandske og danske artister, herunder lokale navne. Derudover findes en række kirker i kommunen, og små landsbyer, som er bevaret fra landbrugstiden men med et præg af moderne huse.