85 boliger til leje i Holbæk

Holbæk kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Holbæk er der i øjeblikket 85 boliger til leje.

Postnumre i Holbæk

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Holbæk kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Lejlighed i Holbæk

Holbæk Kommune har i de senere år oplevet en flot be­folk­nings­til­vækst primært fra Ho­ved­stads­om­rå­det. Større end nogensinde tidligere. Det har gavnet ud­dan­nel­ses­ni­veau­et, og det har haft positiv afsmitning på in­nova­tions­kraf­ten i Holbæk-området.
Kommunen har ført en aktiv ud­vik­lings­po­li­tik, hvor man har forsøgt at gøre Holbæk økonomisk interessant for tilflytter. Som tilflytter kan man således finde gode boligtilbud, og kommunen er blevet udbygget med institutioner samt kultur- og fritidstilbud. Holbæk har på den baggrund fået tilført mange spændende mennesker og er i dag ikke længere blot en industri- og handelsby, men i høj grad også en kommune med innovative og ser­vi­ce­o­ri­en­te­re­de virksomheder. I 2007 blev Holbæk kommune lagt sammen med nabokommunerne Jernløse, Svinninge, Tornved og Tølløse. Kommunens samlede indbyggertal er dermed over 66.000, og det samlede areal 578 km2.

Det vil Holbæk Kommune gerne være kendt for

Holbæk Kommune er en helhed af by og opland. Holbæk by er kommunens attraktive og dynamiske center for handel, service og arbejdspladser, dens sociale og kulturelle mødested. Kommunen ønsker at være et kraftcenter for hele Nord­ve­stsjæl­land.
Oplandet er 17 selvstændigt bæredygtige lokalsamfund, hver med deres egen ser­vi­ce­for­syn­ng og mødesteder, hver med et fællesskab, der løfter fælles, lokale opgaver.

Det vil Holbæk Kommune gerne vise frem

Holbæk er en stor kommune med fjord, skove og mange rekreative områder. Der er både museer og mange smukke kirker. Desuden er Holbæk by en livlig handelsby med store indkøbscentre og mange spe­ci­al­bu­tik­ker, og der er et rigt kulturliv og mange gode café- og spisesteder.
Naturen i Holbæk er rig og varieret. Her findes alt fra is­tidsland­ska­ber til trimmede parker, uberørte skovområder med vilde planter, dyr og blomster, naturskoler, Naturpark Åmosen, Lammefjorden "Danmarks største køkkenhave", Orøs trampestier hvor fuglelivet kan studeres, og så naturligvis Isefjorden som har sit udspring ved Holbæk by og munder ud i Kattegat, hvor lystfiskere og sejlere kan boltre sig.
I Holbæk er der rig mulighed for vandreture, lystfiskeri, havne, tra­fik­for­bin­del­ser, feriehuse, seværdigheder, kunst, mu­sik­festi­va­ler, aktiviteter og meget mere.

Stort udvalg af lejligheder i Holbæk

Der er mange gode grunde til at finde din næste lejlighed i Holbæk. Måske bor du allerede i byen og ved alt om, hvor din nye lejlighed skal ligge, men er du ny i Holbæk, så kan det være en stor hjælp at alliere dig med os, når du skal på boligjagt. Holbæk har rigtig meget at byde på – ikke mindst fine lejligheder, som du kan se her på siden. Vi tilbyder mange forskellige typer af lejligheder til leje i Holbæk. Hvad end du leder efter en mindre lejlighed, der blot skal give plads til dig selv, eller søger noget med plads til at udvide familien, så kan du trygt regne med os. Her kan du både finde enkelte værelser i ældre byggerier, men også større lejligheder i nybyggerier.

Vores lokale EDC Holbæk mægler står klar til at hjælpe dig godt videre

Hos EDC står vi altid klar med en lokal mægler, der har unik indsigt i netop Holbæk og som er klar til at hjælpe dig igennem processen. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, og vi hjælper dig med at træffe det rette valg omkring din næste lejlighed. Vi er de helt rette eksperter at gå til, når du synes, processen begynder at blive en smule uoverskuelig. Hos os er der rigtig meget hjælp at hente, og det kan være en afgørende faktor for dig, der er boligsøgende. For selvom du måske selv føler dig helt klar over, hvad det er, du søger, så kan en ejendomsmægler hjælpe dig med at se nye muligheder, og det ved vi, mange af vores kunder sætter stor pris på. Vent derfor ikke med at kontakte os, men giv os et kald i dag og hør mere om dine muligheder for at finde en lejlighed i Holbæk.