41 boliger til leje i Kerteminde

Kerteminde kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Kerteminde er der i øjeblikket 41 boliger til leje.

Postnumre i Kerteminde

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Kerteminde kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Signalement af Kerteminde Kommune

Kerteminde Kommune tilbyder forskellighed, enestående na­tu­ro­p­le­vel­ser, god service for borgerne, et driftigt erhvervsliv og et rigt kulturliv. Der bor ca. 24.000 mennesker i kommunen med Kerteminde, Munkebo og Langeskov som kraftcentrene. Kerteminde Kommune er et levende sted at bo og være for både børn, unge, voksne og ældre. Naturen, kunsten og kulturen er derfor nogle af de bærende værdier i kommunen.
Kommunen har mange muligheder inden for idræt, friluftsliv og kultur. Vi råder blandt andet over en seniorhøjskole, et teater, cafeer og restauranter, museer med kunst og lokalhistorie, en svømmehal, roklubber, idrætsanlæg, for­sam­lings­hu­se, en biograf og ældrecentre.

Det rige foreningsliv giver fællesskabet gode betingelser, og sammen med de kulturelle attraktioner medvirker det til at skabe udvikling, kva­li­tets­op­le­vel­ser, sammenhold og livskvalitet for både børn, unge, voksne og ældre i kommunen.
Kerteminde Kommune er også et dynamisk område for store og små er­hvervsvirk­som­he­der. Vi arbejder aktivt for både at støtte de mange eksisterende virksomheder og at tiltrække nye videns- og forsk­nings­ba­se­re­de virksomheder, blandt andet ved at udvikle attraktive er­hvervs­om­rå­der.

Et af verdens største skibsværfter, motorvejen, en moderne dybvandshavn, en fiskerihavn og en marina er store aktiver for erhverv, turisme og borgere, og de giver kommunen nogle helt særlige ud­vik­lings­mu­lig­he­der.

Det vil Kerteminde Kommune gerne være kendt for

Kerteminde vil være en kommune i balance og udvikling, og nærhed og borgerservice er nøgleord i kommunens vision.
Kerteminde kommune nærer respekt og forståelse for sine grundlæggende værdier som et af Danmarks smukkeste natur- og kulturområder ved fjord og bælt, som et af Fyns mest attraktive bo­sæt­nings­ste­der, som hjemsted for et af verdens største skibsværfter, og som et dynamisk område for store og små er­hvervsvirk­som­he­der med direkte adgang til motorvejen.
Gennem et levende demokrati med plads til forskellighed ønsker kommunen at være kendt som en driftig, dynamisk og sammenhængende kommune, hvor et rigt kultur- og foreningsliv giver nærhed og udvikling. Kommunen skal kendes som et levende, attraktivt og trygt sted at bo for alle -børnefamilier, unge og ældre-, og boligudbuddet skal være varieret og bosætningen understøttet – både i bysamfund, i landsbyer og i yderområder.

Det vil Kerteminde Kommune gerne vise frem

Med sine godt 20.500 ha land spænder Kerteminde Kommune bredt over den varierede nordøstfynske natur – mellem fjord og bælt, over bakkede marker, store skove og idylliske landsbyer, fra Margueritruten i nord til motorvejen i syd ligger vi i et af Danmarks smukkeste naturområder.
Naturen omkring Kerteminde kan beskrives som helt i særklasse og byder på storslåede na­tu­ro­p­le­vel­ser. Især kan fremhæves halvøen Hindsholm, der med sin alsidige natur, skove og strande for nylig blev udnævnt til "naturjuvel" af Skov-og Naturstyrelsen.
Kerteminde og omegn kan tilbyde dig et væld af attraktioner og oplevelser. Her møder den barske vikingetid, som udstilles på Vikingemuseet Ladby den fine finurlige og forførende kunstverden på Johannes Larsen Museet og hos de over 70 bosiddende kunstnere i området. Du kan komme tæt på vandet og lære mere om marsvinenes verden i op­le­vel­ses­cen­te­ret Fjord&Bælt.