571 boliger til leje i Kolding

Kolding kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Kolding er der i øjeblikket 571 boliger til leje.

Postnumre i Kolding

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Kolding kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Signalement af Kolding Kommune

Kolding Kommune er kendt for sin dramatiske historie, smuk natur, et rigt og varieret kulturliv samt en kraftig erhvervsvækst.
Kommunen har flere end 87.000 indbyggere. De nyder alle på den ene eller den anden måde godt af kommunens servicetilbud - skoler, børnehaver, plejehjem, veje, idræts­fa­ci­li­te­ter, renovation etc.

Det vil Kolding Kommune gerne vise frem

Kolding Kommune er rig på ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der og oplevelser. Der er noget for enhver smag og aldersgruppe, hvad enten man er til håndbold eller til koncerter og kunst. Kolding og omegn har det hele!
I Kolding og omegn finder I en mangfoldighed af oplevelser – både for børnene, de aktive og de kunst- og kul­tur­be­gej­stre­de. Kunstmuseet Trapholt, kongeborgen Koldinghus, Christiansfeld og Skam­lings­ban­ken er veletablerede attraktioner, som hvert år besøges af et væld af gæster.
Kolding byder på masser af spændende oplevelser for hele familien. Koldinghus er et must. Slottet blev grundlagt i midten af 1200-tallet og var gennem flere århundreder et af de vigtigste kongeslotte i Danmark. I 1808 brændte slottet, og den smukke restaurering er en attraktion i sig selv. Koldinghus byder desuden på kulturelle aktiviteter, sær­ud­stil­lin­ger og flere permanente samlinger, ikke mindst en imponerende samling af dansk sølvkunst.

På kultur- og designfronten er Kolding blandt de førende byer i landet, blandt andet i kraft af Designskolen Kolding, House of Design i Nicolai og Kunstmuseet Trapholt.
Står den på afslapning , byder Kolding også på en bred vifte af muligheder. Oplev blandt andet Dronning Dorotheas Badestue, som er bygget i mid­delal­der­stil efter tegninger af badestuer fra tiden, da Koldinghus blev bygget, men med afslappende nutidige wellness-behandlinger på programmet. Kolding Teater, Mungo Park og Dr. Dorothea Teatret har spændende og underholdende forestillinger for alle aldersgrupper. Bør­ne­kul­tur­hu­set Nicolai for Børn. Legeparken og Slotssøbadet byder på masser af oplevelser for familiens yngste, og Kolding midtbys mange spe­ci­al­bu­tik­ker og hyggelige caféer indbyder til en afslappende shoppingtur. Det samme gør Jyllands største indkøbscenter, Kolding Storcenter, i byens udkant – både med og uden børn.

Få mere inspiration på www.visitkolding.dk