81 boliger til leje i Middelfart

Middelfart kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Middelfart er der i øjeblikket 81 boliger til leje.

Postnumre i Middelfart

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Middelfart kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Middelfart Kommune er et godt sted at bo - og gro

Middelfart - den grønne vækstkommune er en kommune i rivende udvikling, placeret midt i Danmark, i en storslået natur omgivet af Lillebælt, skov og strand. Nye attraktive bolig- og er­hvervs­om­rå­der pibler frem i kommunen med respekt for landsbymiljø og købstadscharme, og der er noget for en hver smag, både hvad angår pris og beliggenhed.

Vi tilbyder:

  • Nærhed til naturen – udsigt til skov, strand og marker
  • Nærhed til vækst og job - 408.000 arbejdspladser inden for en times kørsel
  • Nærhed til familie og netværk – med bil på motorvej på 10 min. eller med toget fra en af de 3 stationer
  • Nærhed til Kultur og oplevelser – Oplev de mange events og aktiviteter
  • Ro og tryghed – Naturskønne rammer med ubegrænsede ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der
  • Rigt aktivitets- og foreningsliv – for børn og voksne i alle aldre
  • Plads til alle – varieret boligudbud med noget i alle prisklasser og boligtyper

En aktiv del af Trekantområdet

Middelfart Kommune er en integreret del af det vækststærke Trekantområde, sammen med de nærliggende byer: Fredericia, Vejle og Kolding. I Trekantområdet fokuserer vi på at udnytte den centrale beliggenhed, den gode tilgængelighed og den fælles ud­vik­lings­kraft – og med succes. Middelfart Kommune har de seneste år tiltrukket en række markante virksomheder, som alle nyder godt af vækstmiljøet og ikke mindst in­fra­struk­tu­ren og de smukke omgivelser.

Grøn vækst

I Middelfart Kommune satser vi på grøn vækst. Grøn vækst er et udtryk for, at vi går foran og vælger udvikling og fremdrift med omtanke. Det betyder, at vi vil tiltrække nye indbyggere og virksomheder, som vil bo og leve centralt i Danmark. Middelfart er den grønne vækstkommune hvor det er godt at bo – og gro. Vi arbejder målrettet for at tilbyde børnefamilier - og andre - trygge og attraktive vilkår, med gode bør­ne­pas­nings­mu­lig­he­der, brede fritids- og fa­mi­lie­ak­ti­vi­te­ter og gode skoler.

Kultur og oplevelser i Middelfart Kommune

Gode oplevelser tager ofte udgangspunkt i kulturen. I Middelfart Kommune prioriterer vi kulturlivet og den dynamik og udvikling som følger med: Vi byder på Rock under broen, Naturparken Hindgavl Dyrehave, Lillebælt halvmaraton, julemarkeder, Jazzfestival, Gelsted Marked, Naturens Dag og meget meget mere. Hertil kommer en hel stribe gallerier og kunst­værk­ste­der spredt rundt i hele kommunen, ligesom vores kommune er et mekka for cykel-, sejlsport og lystfiskeri.
På KulturØen i Middelfart samles mange af trådene. Her har ikke blot turistkontoret til huse, men også bibliotek, biograf, restaurant og mødelokaler med byens bedste udsigt. Det hele omkranses af en eksklusiv marina og en havnefront med smuk promenade, bea­ch­vol­ley­ba­ne om sommeren og skøjtebane om vinteren - det skal opleves!

Du kan læse mere om Middelfart - den grønne vækstkommune på www.middelfart.dk, hvor du bl.a. kan se de aktiviteter, vi tilbyder, i vores ak­ti­vi­tetska­len­der.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!