635 boliger til leje i Randers

Randers kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Randers er der i øjeblikket 635 boliger til leje.

Postnumre i Randers

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Randers kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Velkommen til Randers Kommune

Når du køber bolig, er det ikke kun selve boligen, der er vigtig. Lokalområdets ind­købs­mu­lig­he­der, uddannelse, kulturtilbud, natur, cafeer, transport mm. har stor betydning for hverdagen i dit nye hjem. Her er et overblik over nogle af de ting, du kan finde i Randers Kommune.

Byen

Randers er kendt for sine toppede brosten, gamle bin­dings­værks­hu­se, snævre gader og hyggelige torve, der skaber atmosfære i midtbyen. De mange spe­ci­al­for­ret­nin­ger kombineret med et stort moderne indkøbscenter opfylder alle krav om gode shop­ping­mu­lig­he­der. Naturen kiler sig ind i byen og giver mulighed for at slappe af, hvis man da ikke vælger at nyde en pause på en af de mange cafeer eller restauranter. Seværdigheder, museer, gallerier og kunst­hånd­vær­ke­re er en væsentlig del af bybilledet.
Læs mere om byen og dens seværdigheder på www.visitranders.com.

Uddannelse

Der er mange forskellige uddannelser i Randers. Du kan læse til optiker, sosu-assistent, mar­keds­fø­rings­ø­ko­nom, håndværker, frisør, sygeplejerske, mekaniker og meget mere. Alt det kan du læse om på www.uddannelse.randers.dk. Hvis du ikke vil studere i Randers er der gode trans­port­mu­lig­he­der til Århus og Aalborg med både bus og tog. Der er gode be­skæf­ti­gel­ses­mu­lig­he­der i Randers med mange virksomheder inden for industri, viden, handel og både privat og offentlig service.

Kultur

Spillesteder, teaterhuse, biblioteker og museer (museerne har fri entre) er bare nogle af de mange tilbud, du finder i Randers. Oplevelserne står i kø hos Randers Regnskov, Værket, Randers Egnsteater og Randers Kammerorkester for blot at nævne nogle af de større kul­turin­sti­tu­tio­ner. Hvert år i august afholdes Randers Ugen, hvor hele byen er fyldt med musik, fest og masser af oplevelser for både børn, unge og ældre. Se hvad der sker lige nu påwww.detsker.dk.

Idræt

Randers er Team Danmark Eli­tei­drætskom­mu­ne med særligt fokus på otte sportsgrene: Fodbold, håndbold, volleyball, badminton, atletik, triatlon, speedway og motocross. Læs mere på www.talentogelite.randers.dk. Randers Kommune tilbyder eli­tei­dræts­sko­le for 7. – 10. klasse, ligesom du også kan finde et eli­tesport­scol­le­ge i byen. Dertil kommer idræts­fa­ci­li­te­ter i 23 idrætshaller overalt i kommunen samt en række uden­dørs­fa­ci­li­te­ter. Og så er der jo altid mulighed for bare at tage en løbetur i den skønne natur f.eks. langs Gudenåen.

Foreningsliv

Hvis du vælger at flytte til Randers, kommer du ikke til at kede dig. Her er et meget aktivt foreningsliv med ca. 280 foreninger inden for alt fra australsk fodbold til japansk popkultur. Du kan også vælge at få undervisning i en af de 24 aftenskoler eller synge med i et af de 26 børne- og voksenkor.
Se en for­e­nings­vejs­vi­ser på www.fri­vil­lig­va­er­ket.randers.dk.

Få mere at vide

Hvis du vil vide mere om tilbud og muligheder i Randers Kommune så klik ind på kommunens hjemmeside www.randers.dk. Her finder du oplysninger om børnepasning, skole, uddannelse, erhverv, kultur og meget mere. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Du kan også læse mere om forskellige boliggrunde i Randers Kommune på følgende sider: www.boliggrunde.randers.dk ogwww.erhvervsgrunde.randers.dk.