50 boliger til leje i Thisted

Thisted kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Thisted er der i øjeblikket 50 boliger til leje.

Postnumre i Thisted

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Thisted kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Signalement af Thisted Kommune

Thisted ligger i et af Danmarks smukkeste naturområder placeret mellem hav og fjord. Kommunen har en storslået kystlinje på ca. 226 km, hvor både bade- og sur­f­mu­lig­he­der­ne er unikke.
Thisted kommune har ca. 46.000 indbyggere, og her er gode og trygge rammer for alle. Kommunen har pas­nings­ga­ran­ti for alle børn, og her er 22 skoler, 32 børnehaver samt 21 SFO’er. Med nitten ældrecentre og ca. 140 institutioner har kommunen et solidt netværk af triv­sels­mu­lig­he­der. Her er desuden rig mulighed for et aktivt, sundt liv i Thisteds tolv haller og fire svømmehaller.

Thisted er et meget billigt sted at bosætte sig. Kommunen har cirka 1.700 virksomheder med mange ansatte inden for fø­de­va­re­frem­stil­ling, metalindustri og plastindustri, og her ligger afdelinger af store danske virksomheder – for eksempel Coloplast og Oticon. Thisted har sit eget berømte bryghus (Thisted Bryghus), et slagteri (TICAN), en mar­ga­ri­ne­fa­brik (Dragsbæk), en isfabrik (Polar Is) og en maltfabrik – der alle sælger spe­ci­al­pro­duk­ter til ind- og udland. Kommunen har desuden godt og vel 5.000 kommunalt ansatte.

Det vil Thisted Kommune gerne være kendt for

Thisted er Danmarks førende klimakommune - mere end 100 % af al el kommer fra vedvarende energi, og mere end 80 % af varmen produceres ved biomasse, geotermi, biogas og affald.
Kommunen har vilde, uberørte naturområder, som land­skabs­mæs­sigt hører til noget af det smukkeste i Danmark. Den varierede natur spænder lige fra skove og søer over dyrkede marker og bak­keland­ska­ber til badestrande og klitter.

Det vil Thisted Kommune gerne vise frem

Thisted har nogle af Europas bedste surfmuligheder ved Klitmøller og Vorupør - også rammende kaldet "Cold Hawaii". I Vejlerne er Nordeuropas største fuglereservat, og Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark, der har mange sjældne naturtyper.
Kommunen har desuden Hanstholm Havn, der er Danmarks største konsum­fi­ske­ri­havn. Den er også "Porten til Nordatlanten" med færgeruter til Færøerne og Island. I det hele taget gør Thisteds beliggenhed tæt ved både Vesterhavet og Limfjorden, at lystfiskeri og sejlads har ideelle forhold.