65 boliger til leje i Tønder

Tønder kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Tønder er der i øjeblikket 65 boliger til leje.

Postnumre i Tønder

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Tønder kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Tønder – på grænsen til det meste

Tønder Kommune er smukt placeret i det sydvestligste hjørne af Danmark. Som naboer har vi, mod syd, hele Europa, mens det mod vest er marsken og Vadehavet, der strækker sig under en høj, flot himmel – og med et imponerende og vidtfavnende dyreliv.

Nogen ser os som et område i udkanten af meget og langt fra endnu mere. Selv ser vi det omvendt. Vi opfatter os selv som værende ”midt i” – en oase i en kulturel og historisk central del af landet, tæt på større byer – hvor både Hamburg, Flensborg, Odense og Århus er inden for en overkommelig køreafstand.

I Tønder kommune har vi alle typer for boliger. Lige fra byhuse, villaer i nye villa kvarterer, Nedlagte landbrug med mulighed for mindre dyrehold, land­brugs­e­jen­dom­me, sommerhuse i alle udgaver og er­hvervs­byg­nin­ger.
Her er byer som Tønder med 8.000 indbyggere og ned til små landsbyer med få indbyggere. Be­folk­nings­sam­men­sæt­nin­gen er blandet, men størst mobilitet i aldersgruppen 18 – 25 år. Al­der­s­for­de­lin­gen i Tønder Kommune pr. 1. januar 2008 viser, at 55,3 % af kommunens samlede population var over 40 år.

Vi er en kommune med super gode forhold til iværksætteren, derfor er iværksætterne også en dominerende gruppe af virksomheder. Verdens-virksomheder som ECCO, Hartmann og Hydro har deres rødder dybt forankret i marskjorden.

Magasinet ”Penge og Privatøkonomi” har igen i år offentligt en oversigt over, hvor en familie har mest tilovers til forbrug efter skat, boliglån osv. Og vinderen er for 3. år i træk familier i Tønder Kommune, Hvor rå­dig­heds­be­lø­bet er på 336.831 kroner om året. Der er ca. 208.000 kroner mere end ”samme” familie i landets dyreste kommune, Frederiksberg. Den månedlige forskel er hermed på knap 17.300 kroner.

Det vil Tønder Kommune gerne være kendt for

Vi har gode tilbud til alle, både når det gælder boliger, uddannelse og arbejde, når det handler om børnepasning og skoler – og når det er fritiden, der skal fyldes ud med tilbud om kultur, dygtiggørelse, sport og oplevelser.
Tønder Kommune har desuden et bredt erhvervsliv med mange små og mellemstore virksom- heder indenfor håndværk og industri. Hertil kommer enkelte store virksomheder, der opererer på både den nationale og internationale scene.
Vi deler gerne vore tilbud og muligheder med endnu flere. Derfor arbejder vi målrettet med at hjælpe tilflyttere til rette i deres nye kommune, finde frem til den rigtige bolig, hjælpe med et job til ægtefællen eller kæresten, formidle sociale og faglige netværk, vise vej blandt mulig- hederne indenfor børnepasning og meget, meget mere.
Du kan blive endnu klogere på Tønder Kommune, vores historie og visioner ved at klikke dig ind på hjemmesiden www.toender.dk.

Det vil Tønder Kommune gerne vise frem

Arealmæssigt er Tønder Kommune den femtestørste i Danmark. Her finder du en perlerække af tilbud og op­le­vel­ses­mu­lig­he­der. Danmarks ældste købstad – Tønder – er egnens naturlige om­drej­nings­punkt. Her er et enestående bymiljø med gamle huse og skæve, bro­stens­belag­te gader, caféliv, gode ind­købs­mu­lig­he­der, kultur, kunst og meget mere.
Tønder Kommune er også stedet, hvor du finder nogle af Europas bedste badestrande, nemlig på Rømø. I Møgeltønder knejser Schackenborg Slot i sort og hvidt som bolig for ægte prinser og en rigtig prinsesse – I Højer er der mulighed for at opleve sluserne - i Løgumkloster Refugiet og den imponerende mid­delal­der­kir­ke, i Skærbæk ligger kommunens største fritids- center plus den spændende oldtidspark - og i Toftlund er det svært ikke at nævne eksempelvis både Teater- og Musikhøjskolen samt de mange attraktive byggegrunde. Vi har også nationalparken Vadehavet, med hele dens storslåede natur og evige smukke forandring.
Hver by har sit særkende og sine tilbud – men de har også det til fælles, at de er en del af en moderne og fremsynet kommune, hvor der er plads til forskellighed, og hvor netop mang­fol­dig­he­den i både tilbud og muligheder bliver vægtet højt.