56 boliger til leje i Vordingborg

Vordingborg kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Vordingborg er der i øjeblikket 56 boliger til leje.

Postnumre i Vordingborg

Hos EDC kan du finde alle boliger til leje i Danmark. Klik nedenfor på det postnummer i Vordingborg kommune, der har din interesse og få det samlede overblik af alle boliger til leje.

Signalement af Vordingborg Kommune

Storslået natur, smukke købstæder og et aktivt kultur- og handelsliv er blot dele af sandheden om Vordingborg Kommune.
Vi er en moderne kommune med mange muligheder og tilbud. Vi har gode forhold for både børn, voksne og ældre. Vi har et stort og bredt kulturtilbud, og forenings- og idrætslivet blomstrer og trives. Det gode handelsliv finder du i Vordingborg og i de hyggelige køb­stads­mil­jø­er i Præstø og Stege.

Vordingborg Kommune omfatter Sydsjælland, Møn og Bogø og mere end 10 småøer og dækker et areal på 621,15 kva­drat­ki­lo­me­ter. Pr. 31. marts 2008 havde Vordingborg Kommune 46.615 borgere.
Vordingborg er kommunen med Danmarks længste kystlinje på ikke mindre end 385 kilometer. Den lange kystlinje, kombineret med en storslået natur, gør Vordingborg Kommune til et attraktivt område for de mange mennesker, som sætter pris på at have både oplevelser og natur lige uden for døren.
Hovedstaden København er desuden let tilgængelig via motorvejen, og i løbet af ganske få timer kan man være i for eksempel Berlin eller Hamburg.

Det vil Vordingborg Kommune gerne være kendt for

I Vordingborg Kommune står vi for:

  • Det hele liv
  • Sundhed og trivsel
  • Udvikling og dynamik
  • Smuk natur med skov, kyst og vand
  • Spændende kultur

Vi satser på at give masser af attraktive muligheder for bosætning såvel i de tre købstæder som i levende og bæredygtige lokalsamfund.
I kommunen lægger vi vægt på at der er plads til det hele liv. Det betyder, at vi vil skabe gode muligheder for forskellige livs-, bo- og arbejdsformer i kommunen. Uanset hvor i kommunen du befinder dig, er der aldrig langt til den skønne natur. Netop nærheden til na­tu­ro­p­le­vel­ser er et kæmpe aktiv for borgernes sundhed og trivsel.
I Vordingborg Kommune er mulighederne tilstede, hvad enten du søger en gård på landet med plads til heste og høns, en mu­rer­mester­vil­la med frugttræer i haven, et lækkert hus med god beliggenhed i forhold til skole og motorvej, en ny topmoderne bylejlighed med vandudsigt og café om hjørnet eller noget helt femte.

Det vil Vordingborg Kommune gerne vise frem

Vordingborg Kommune byder på masser af oplevelser i tilknytning til kommunens 385 km lange kyststrækning. Vi har gode badestrande, stemningsfulde lystbådehavne og små, autentiske fiskerlejer.
De tre byer Vordingborg, Stege og Præstø rummer alle hyggelige lystbådehavne med cafémiljøer, musik og stemning. Der er samtidig masser af muligheder for at komme ud og få frisk luft og motion og samtidig nyde naturens gratis glæder i Vordingborg Kommune.
Både når det gælder natur og kultur er der oplagte besøgsmål i kommunen, som for eksempel Knudshoved Odde, de mange herregårde og Møns Klint med den spædende totaloplevelse, Geocentret. Danmarks Borgcenter, som har til huse på ruinerne af Danmarks største borg i 1300-tallet, byder på oplevelser og eventyr for hele familien.