5 ting, der kan få din bolig solgt

Selvom boligmarkedet har forandret sig, og der bliver solgt færre boliger end for bare et år siden, er det stadig muligt at sælge. Og du kan selv gøre meget for at få det til at lykkes. Her er 5 tips, der kan gøre din bolig salgsklar:

 1. Giv et godt første­hånd­s­ind­tryk
  Ryd op, luft ud og sørg i det hele taget for, at boligen og haven fremstår pæn og ryddelig. Det er ikke raketvidenskab, men med til, at boligen giver et godt indtryk til køberne.

 2. Ryd ud i møbler og ting
  Har du mange tunge møbler eller mange ting, kan det betale sig at rydde ud i dem, så boligen fremstår rummelig og ryddeligt. Dog skal man ikke fjerne det hele - det er godt, at der er hyggeligt.

 3. Reparer småfejlene
  Måske knirker havelågen eller håndtaget sidder løst. Sørg for at ordne de småting, der er rundt omkring, så køberne ikke bliver forstyrret af dem. Du kan også gennemgå til­stands­rap­por­ten og udbedre nogle af punkterne.

 4. Ordn haven
  Slå græsset, klip hækken, stil havemøblerne pænt og ryd op i legesagerne. Så fremstår haven ordentlig, og det er lettere for køberne at forestille sig, hvordan det vil være at sidde på terrassen.

 5. Vis mulighederne i boligen
  Hjælp køberne med at forestille sig mulighederne i boligen. Måske kan der være et kontor på reposen eller et ekstra værelse i kælderen. Det kan også være en god ide at undersøge mulighederne for en alternativ varmekilde i huset, som kan præsenteres for køberne.

Din mægler kan altid hjælpe dig med tips til, hvad du selv kan gøre, for at din bolig fremstår så indbydende over for køberne som muligt.

Er du klar til at sælge din bolig?

Start med et gratis Salgstjek hos din lokale EDC-mægler.

Bestil Salgstjek