Du kan med fordel sælge bolig om vinteren

  Mange har en fejlagtig opfattelse af, at boligsalg er noget, der hører sommeren til.

  Det er da også rigtigt, at boligsalget topper i foråret og den tidlige sommer, men forskellen på sommer- og vintersalg er måske ikke så stor, som mange umiddelbart tror. Faktisk sker 46 pct. af årets boligsalg i månederne oktober til marts mens sommerhalvåret (april til september) tegner sig for 54 pct.

  Der er altså næsten lige mange købere i markedet uanset årstid. Men på grund af førnævnte lidt fejlagtige opfattelse er der færre, der sætter til salg i vinterhalvåret. Dermed er der en god pointe i at sætte til salg, selvom kalenderen viser vinter. Din bolig får nemlig mere opmærksomhed som nyhed, eftersom der er færre ”konkurrenter” til at stjæle billedet.

  En yderligere pointe er, at vi kan bruge vin­ter­må­ne­der­ne til at gøre din bolig helt salgsklar, herunder at få indhentet og udarbejdet nødvendige rapporter og papirer, så vi er klar til foråret.

  Skulle det ske, at boligen ikke er solgt inden det for alvor bliver grønt igen, tilbyder vi hos EDC en sæ­so­nop­da­te­ring af dine fotos til en fornuftig pris, så du ikke skal betale for en helt ny fotopakke.

  Også for købere er der en pointe i at se på bolig om vinteren. Som mæglere hører vi jævnligt købere sige noget i retning af: ”Når jeg kan lide boligen en mørk vinterdag i regn og sjask, vil jeg nok elske den på en lys sommerdag”.

  Kontakt din lokale EDC-mægler

  Går du med overvejelser om at sætte til salg, eller er du bare nysgerrig for at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig hver dag fra 8-22.

  Ejendomsmægler

  Det skal du tænke over, hvis du er boligsælger

  Vil du egentlig gerne sælge, men tøver du på grund af usikkerhed i forhold til den nuværende mar­keds­si­tu­a­tion, skal du overveje, hvad der skal til for at mindske denne følelse. Pointen er nemlig, at ingen ved, hvornår situationen ændres.

   Læs artikel

   Det aktuelle boligmarked

   Situationen på boligmarkedet er fortsat præget af den kommende bo­ligskat­tere­form, som for langt de fleste ikke får den store betydning, men hvor man i nogle områder og for nogle ejendomstypers vedkommende kan opnå en skatterabat ved at købe og overtage den nye bolig inden årets udgang.

    Læs artikel

    Direktørskifte i Danmarks største mæglerkæde

    Brian Nielsen er ny direktør i EDC. Brian har været ansat i EDC siden 2008, hvor han som se­ni­o­r­kon­su­lent for direktionen og forretningen i en COO-rolle har opnået en dyb indsigt i forretningen. Han har været med til alle de store beslutninger de seneste år, og derfor var det naturligt, at blikket hurtigt faldt på Brian, fortæller formand for EDC, Poul Erik Bech.

     Læs artikel