Få et trygt boligkøb med en køberrådgiver

  Større tryghed i dit boligkøb 

  Sådan kan en køberrådgiver hjælpe

  At gøre sin boligdrøm til virkelighed er både en stor økonomisk beslutning og et projekt, der kan få de store følelser i spil. Måske fordi du bliver usikker på et eller andet: Har jeg nu forstået alle detaljer rigtigt? Er der noget vigtigt, jeg har overset? Er prisen fair? 

  Der kan opstå mange små og store spørgsmål undervejs, og så kan det skabe større tryghed og give et bedre overblik, hvis du har din egen professionelle, grundige og erfarne rådgiver, som kender boligmarkedet og området godt. Det kan du få med en køberrådgiver.

  Som oftest er sælger i handlen repræsenteret af en ejendomsmægler, og denne mægler kan derfor ikke også fungere som rådgiver for køber. Hvis du som køber vil have en rådgiver på din side, skal du derfor selv finde rådgiveren. Det kan være en anden ejendomsmægler, en decideret købermægler eller en boligadvokat.

  Flere fordele ved kø­ber­rå­d­giv­ning

  Hos EDC kan du få forskellige former for kø­ber­rå­d­giv­ning alt efter behov og hvor langt du er i processen. Generelt kan man sige, at jo tidligere du kontakter en køberrådgiver, jo mere omfattende og grundig rådgivning kan vi yde.

  Du får under alle omstændigheder tryghed og overblik, og kan måske også ende med at spare mange tusinde kroner ved at bruge nogle få tusinde på kø­ber­rå­d­gi­ve­ren.

  Det kan du f.eks. få med kø­ber­mægler:

  • En vurdering af boligen, herunder af pris og til­stands­rap­port
  • Forhandling af pris
  • Hjælp med at forstå dokumenter og alt det med småt
  • Skødeskrivning, tinglysning og re­fu­sions­op­gø­rel­se
  • Mulighed for at samle dit boligkøb og -salg

  Hvad koster en køberrådgiver hos EDC?

  Prisen afhænger af, hvor du er i processen, og hvilke ydelser du ønsker. Nogle vil gerne have hjælp til det hele, andre klarer en del af opgaverne selv. 

  Vi tilpasser rådgivningen til netop din bolighandel. Kontakt os og book et gratis møde, så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig helt i mål.

  Hvis du vil vide mere om kø­ber­rå­d­giv­ning, så book et gratis møde med EDC's købermæglere