Kan du købe, når den rigtige bolig er der?

  De fleste på boligjagt har på et tidspunkt været forbi banken for at få lagt et budget og få en for­hånds­god­ken­del­se til boligkøbet, så de er klar til at slå til, den dag drømmeboligen viser sig. Det er der megen god mening i, ikke mindst fordi man som køber i modsat fald risikerer, at en anden og mere købeklar køber løber med sælgerens underskrift på købsaftalen, hvis de ikke selv er parate.

  Vi møder dog mange købere, der ikke har fået opdateret deres budget og for­hånds­god­ken­del­se, f.eks. efter at renter og energipriser er steget. De går derfor rundt med en fejlagtig opfattelse af, hvor meget de kan købe bolig for. Det kan derfor være en god idé at gå en tur i banken og få en ny for­hånds­god­ken­del­se.

  En endnu bedre idé kan være at shoppe lidt rundt blandt bankerne. Husk, at den person, du møder i banken, trods sin titel som rådgiver, først og fremmest er sælger af bankens egne produkter. Du kan derfor ofte opnå bedre vilkår ved at kontakte flere banker, ligesom det kan betale sig at være opmærksom på, om du får god rådgivning, eller om du blot er udsat for en sælger, der har fokus helt andre steder end på din situation.

  Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte din lokale EDC-mægler for en boligsnak.

  Kontakt din lokale mægler

  Er du interesseret i at høre mere om boligkøb, er vores lokalkendte mæglere klar til at hjælpe dig.

  Find ejendomsmægler