EDC's historie

EDC's historie går tilbage til 1971, hvor en lille gruppe københavnske og sjællandske ejendomsmæglere gik sammen om en fælles vision. De ville lave en edb-baseret, digital platform for udbud af ejendomme.

Visionen fik hurtigt lov at folde sig ud, og inden længe var Ejendomsmæglernes Data Centrum – EDC – en realitet. EDC blev hermed den første ejendomsmæglerkæde i Danmark, der fandt på at inddrage moderne datasystemer som grundlag for sin forretning.

EDC fungerede som forening frem til 1987, og blev herefter omdannet til et aktieselskab med henblik på et mere forpligtende og mere forretningsbetonet samarbejde.

I dag samarbejder EDC med flere forskellige banker og realkreditinstitutter, hvilket giver vores kunder mulighed for favorable vilkår lokalt.  

Danmarks største ejendomsmæglerkæde
EDC har gennem tiden har tilpasset sig et konstant foranderligt boligmarked, og selvom der i dag er mange flere ejendomsmæglerkæder om de samme kunder, har EDC hele tiden bevaret sin position som landets største. Læs mere om mæglerbranchen i tal her >>

I 2005 fusionerede EDC med feriehusudlejningskæden Feriepartner Danmark, der i dag er landets største kæde af selvstændige lokale feriehusbureauer.