Fritidsgrund fra EDC

Lillesøvej 31, Rørbæk Søpark

7361 Ejstrupholm

425.000 kr.

Som­mer­hus­grun­de hvor du bliver en del af naturen!

Yderst naturskønt og velbeliggende sommerhusgrund udbydes til salg i det dejlige område ved Rørbæk Sø.

Du har nu muligheden for at erhverve dig en unik sommerhusgrund i de skønneste na­tu­rom­gi­vel­ser. Denne udstykning er omkranset af store søer, Gudenåen, Skjern Å og dejlige skovområder. I området findes også et allerede etableret som­mer­hu­s­om­rå­de, Rørbækvej samt Rørbæksøvej.

Denne nye udstykning, Rørbæk Søpark, består af i alt 38 unikke som­mer­hus­grun­de. Grundene ligger i 70 meters højde på den Jyske højderyg i et let kuperet terræn. Der er et alsidigt udbud af grunde, som alle ligger således man kan følge solens gang fra morgen til aften. Salget er allerede godt igang og tæt ved halvdelen af grundene er på nuværende tidspunkt solgt.

I området findes et stort anlagt stisystem, der fører en til steder som Hærvejen, Gudenåens udspring, Skjern Å´s udspring, Koutrupgård Naturcenter, Ballesbækgård og mange flere skønne steder. Der er rige muligheder for skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser lige om hjørnet - oplevelser der helt kan ta´ pusten fra en - så flot er det. For cy­ke­len­tu­si­a­ster­ne er der fine MTBmuligheder over hele området.
Stedet bør opleves ved selvsyn - en god gåtur ud på " øen " nede fra Vester Mølle Dambrug med Put & take søerne - det er en naturoplevelse alle bør have. Eller ta´ cyklen med og se den varierende natur der findes i området. Til området skal nævnes Vester Mølle Put & Take sø som består af 3 søer, med en natursø på 25.000 m2, en ny sø på 6.500 m2 og en børnesø med daglig udsætning af ørreder - så fiskestangen skal måske også med.
Så uanset om man er til lange gåture i skoven, langs søerne eller en rotur på søen, eller egentlig bare nyder at være i ude naturen, evt. siddende i et lækkert vildmarksbad med flot klar stjernehimmel og den om­kring­lig­gen­de ro, så kunne denne sommerhusgrund måske være starten på din drøm.

Området er som nævnt centralt beliggende i Midtjylland med kort afstand til gode og kendte fa­mi­lie­op­le­vel­ser som Givskud Zoo, Legoland og Lalandia samt mange andre forlystelser.
Ca. 5 km. til Nr. Snede og 5 km. til Ejstrupholm, som begge byder på masser af ind­købs­mu­lig­he­der - ikke længere end at man sagtens kan cykel dertil.
Spiller I golf? Inden for ½ times kørsel finder i 5 flotte baner - bla. lige ved Give.

Kun ca. ½ times kørsel til Billund lufthavn.

Oplysninger:
Ved Rørbæk Sø kan der lejes kano til en tur på Skjern Å.
Der kan købes is og røgede fisk - i sommerhalvåret.
Restaurant Rørbæk Sø har forskellige arrangementer hvor man kan komme og spise.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
87602346
Grundareal
1.529 m²
Ejerudgifter pr. md.
271 kr.
Liggetid
32 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
425.000 kr.Delvist inkl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.834 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.206 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26