Salg af bolig

Få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Hvis du overvejer at sælge din bolig, går din første tanke sikkert også på, hvad din bolig er værd netop nu. Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil dit kvikestimat

Et kvikestimat giver dig:

  • en nem og hurtig vurdering af din boligs værdi.
  • overblik over kva­drat­me­ter­pri­ser, salgstider, pris­ju­ste­rin­ger mm. i dit område.
  • mulighed for at sammenligne med solgte boliger og boliger til salg i dit område.

Kvikestimatet er baseret på ganske få oplysninger om boligens stand fra dig, som du indtaster ved bestillingen, samt offentligt tilgængelige oplysninger og mæglerens indgående kendskab til området. På den måde får du hurtigt og nemt overblik over din boligs værdi baseret på grundigt udført mæg­ler­eks­per­ti­se.

Bestil dit kvikestimat

Udfyld din adresse

5 måder at gøre din bolig mere attraktiv for mulige købere

Hvis du går med salgstanker, kan det være en god ide at kigge nærmere på mulighederne for at øge din boligs værdi. Udover de mere simple justeringer såsom rengøring, udluftning og oprydning inden en fremvisning er der flere måder, hvorpå du kan gøre din bolig endnu mere attraktiv for potentielle købere og samtidig øge din boligs værdi.

Bestil et gratis Salgstjek for nærmere vurdering

Et kvikestimat hos os er et godt sted for dig at starte, hvis du har tanker om at sælge din bolig. Ønsker du dog en endnu grundigere gennemgang af din bolig og dens mulige salgsværdi, kan du altid bestille et gratis og uforpligtende Salgstjek hos din lokale EDC-butik.

Udover en vurdering af boligens værdi kan du med vores Salgstjek også få et klart overblik over eventuelle omkostninger og overskud ved et salg samt konkrete råd til, hvordan du kan gøre din bolig helt salgsklar.

Læs mere om Salgstjek

Du bestemmer, hvordan du vil sælge

Hos os har du altid fuld kontrol over, hvordan dit boligsalg skal forløbe. Her afhænger det rigtige valg for dig i høj grad af dine forventninger til salget. Ønsker du for eksempel selv at varetage en del af salgsopgaverne, eller passer det dig bedre, at vi klarer det hele for dig

Du kan vælge mellem flere forskellige salgsmodeller, heriblandt “Solgt eller gratis” eller diskretsalg. Har du helt særlige ønsker i forhold til salget af din bolig, finder vi også gerne en passende model, der afviger fra de vante måder at sælge din bolig på. Sammen finder vi frem til netop den salgsmodel, der passer bedst til dig og dit boligsalg.

Læs mere om vores salgsmodeller

Det handler om at gøre sig umage

I mere end 50 år har vores mange selvstændige, lokale mæglere hjulpet og rådgivet sælgere og købere på tværs af hele landet, og vi hjælper naturligvis også gerne dig og din bolighandel. Med et kyndigt lokalkendskab, gennemgående grundighed og mange års erfaring kan du trygt overlade salget af din bolig til os. Vi gør os nemlig altid umage for at kunne give dig den bedste oplevelse. Sådan har det altid været hos os, og sådan bliver det ved med at være.

Find din lokaler mægler
Vores landsdækkende team af lokale mæglere består af over 230 butikker og mere end 1.600 medarbejdere, der alle gør sig umage hver dag. Derfor er der også altid en lokalkendt mægler nær dig, som du kan komme i kontakt med og få vurderet din bolig af, uanset hvor langt du er i overvejelserne vedrørende et eventuelt boligsalg. Selvom du har adgang til et stort mæglerteam hos os, mener vi, at du får det bedste salgsforløb, når du har den samme mægler gennem hele processen. Dette giver dig de rette betingelser for at etablere et godt tillidsforhold og få personlig rådgivning. Har du også brug for hjælp til at finde en ny bolig, hjælper vi dig også altid gerne.

Find din lokale ejendomsmægler her

Ring til os alle dage kl. 8-22

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, når du har brug for os. Derfor er vi tilgængelige på telefon alle dage kl. 8-22. Har du eksempelvis spørgsmål til bolighandel generelt eller vores kvikestimat, vil du booke en fremvisning eller bestille en salgsvurdering af din bolig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, når det passer dig.

Ring på 33 26 77 77