Sommerhuse

Uanset om du er interesseret i at købe, sælge, leje eller udleje et sommerhus, står vi klar til at hjælpe dig. 

Find et sommerhus

Kom godt i gang

Salg af sommerhus

Vil du sælge dit sommerhus, er vi klar til at hjælpe dig med hele processen fra en professionel vurdering til beregning af overskud og et godt salg.

Læs mere om salg af sommerhus

Køb af sommerhus

Drømmer du om et fristed fra hverdagens trængsel? Søg her på siden, og find dit perfekte hus blandt alle sommerhuse, der er til salg i Danmark.

Læs mere om køb af sommerhus

Lej eller udlej et sommerhus

Feriepartner Danmark, som er en del af EDC, formidler private sommerhuse direkte mellem private ejere og feriegæster. Her er du sikret en høj kvalitet, troværdighed og attraktive priser.

Lej et sommerhus hos Feriepartner

Vil du gerne leje dit sommerhus ud, kan du trygt overlade det til Feriepartner Danmark. Du får en ordentlig pris for udlejningen - og sikkerhed med tjek af huset, hver gang en gæst har forladt det.

Læs mere om udlejning hos Feriepartner

Få skattefradrag ved udlejning - også mens dit sommerhus er til salg

Der er mange penge at tjene ved at udleje dit sommerhus. Du kan leje det ud i de perioder, du ikke selv bruger det, og er du i gang med at sælge, kan du leje det ud, mens det står til salg. På den måde får du lidt ekstra ud af sommerhuset, mens du venter på den rette køber.

Så meget kan du tjene ved at udleje dit sommerhus

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne