Sommerhuse og fritidshuse

Alle boligtyper

Kom godt i gang

Salg af sommerhus

Vil du sælge dit sommerhus, er vi klar til at hjælpe dig med hele processen fra en professionel vurdering til beregning af overskud og et godt salg.

Læs mere om salg af sommerhus

Køb af sommerhus

Drømmer du om et fristed fra hverdagens trængsel? Søg her på siden, og find det perfekte hus blandt alle sommerhuse, der er til salg i Danmark. 

Læs mere om køb af sommerhus

Lej eller udlej et sommerhus

Få skattefradrag ved udlejning – også mens dit sommerhus er til salg

Der er penge at tjene ved at udleje dit sommerhus. Du kan leje det ud i de perioder, du ikke selv bruger det, og er du i gang med at sælge, kan du leje det ud, mens det står til salg. På den måde får du lidt ekstra ud af sommerhuset, mens du venter på den rette køber – og de første 41.800 kr. af dine lejeindtægter er skattefri.

Så meget kan du tjene ved at leje dit sommerhus ud

Umage3_fritif_460x259.jpg

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Dermed kan du altid trygt overlade det til os, uanset om du vil sælge din bolig eller finde en ny. Sådan har det været i mere end 50 år, og sådan vil vi også fortsætte. Med vores erfaring og grundighed vil vi give dig ro i maven og den bedste oplevelse med din bolighandel.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

 

Mød mæglerne