Udlejning af sommerhuse

Vil du leje dit sommerhus ud? Hos Feriepartner får du gode indtjeningsmuligheder, og dit hus bliver besigtiget før og efter, det bliver lejet ud, så du kan være helt tryg.

Feriepartner Danmark er en del af EDC. Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale, selvstændigt ejede feriehusbureauer, som har et tæt samarbejde med de lokale EDC-mæglere. Det betyder, at du er godt hjulpet på vej, uanset om du bare ønsker at leje huset ud – eller både leje det ud og samtidig have det til salg.

Kontakt Feriepartner for at høre mere om muligheden for at udleje dit sommerhus - også mens det er til salg. 

Kontakt Feriepartner og få et gratis udlejningstjek

Lave omkostninger giver mere til dig
Feriepartner udlejer mere en 5.600 private sommerhuse spredt over hele Danmark. Da Feriepartner er organiseret lokalt og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor, kan bureauet tilbyde gæsterne en billigere ferie og dig som sommerhusejer en bedre afregning end konkurrenterne. Privat udlejning gennem Feriepartner er altså en fordel for både sommerhusejer og feriegæst.

Vores lokale tilstedeværelse betyder også, at vi altid befinder vi os tæt på det enkelte sommerhus – så vi kan tjekke, at alt er ok efter hvert lejemål. Det giver dig sikkerhed for, at huset bevarer sin standard.

Find dit nærmeste Feriepartner-bureau