Udlej dit sommerhus

Tjen penge, mens du venter

Lej dit sommerhus ud, mens det står til salg - der kan være penge at hente.

Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil sælge, købe eller udleje sommerhuset

  • EDC og Feriepartner er samme virksomhed, så ønsker du at leje ud, mens det er til salg, er det nemt via det tætte samarbejde med Fe­ri­e­part­ner­bu­reau­er­ne i hele landet.
  • Vi er specialister i at sælge og formidle sommerhuse, og vi er den kæde i Danmark, der sælger flest sommerhuse i Danmark.

Få skattefradrag ved udlejning - også mens dit sommerhus er til salg

Er du ved at sælge dit sommerhus, kan det være en god ide at leje det ud, mens det står til salg. På den måde får du lidt ekstra ud af sommerhuset, mens du venter på den rette køber – og de første 46.100 kr. af dine lejeindtægter er skattefri (tal fra 2024, feriepartner.dk).

Få en grundig vurdering af dit sommerhus

Vi vurderer dit sommerhus efter beliggenhed, stand og mar­keds­si­tu­a­tio­nen - og indsamler alle oplysninger om for eksempel tinglysning, lokalplaner og grun­de­jer­for­e­nin­ger. Sammen finder vi den helt rigtige pris på dit sommerhus.

Bestil et Salgstjek

Vil du leje dit sommerhus ud, kan du trygt overlade det til Feriepartner Danmark, som er en del af EDC. Her er du sikret en høj kvalitet, troværdighed og attraktive priser, og som noget helt unikt er fleksible ud­lej­nings­af­ta­ler standard. 

Det betyder, at den nye køber ikke er forpligtet til at overtage en eventuel ud­lej­nings­af­ta­le uændret, sådan som det ellers er tilfældet i typiske ud­lej­nings­af­ta­ler hos andre udlejere. Feriepartners fleksible ud­lej­nings­af­ta­ler betyder også, at sælger ikke er nødt til at opsige en eventuel lejeaftale og vente med at sætte til salg, til den sidste lejer har forladt huset, og til aftalen er udløbet.

Lave omkostninger giver mere til dig

Feriepartner udlejer mere en 8.000 private sommerhuse spredt over hele Danmark. Da Feriepartner er organiseret lokalt og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor, kan bureauet tilbyde gæsterne en billigere ferie og dig som sommerhusejer en bedre afregning end konkurrenterne. Privat udlejning gennem Feriepartner er altså en fordel for både sommerhusejer og feriegæst.

Kontakt Feriepartner og få et udlejningstjek

Lokal til­ste­de­væ­rel­se

Vores lokale til­ste­de­væ­rel­se med 35 lokale bureauer betyder, at vi altid befinder os tæt på det enkelte sommerhus og på de gæster, der lejer det - og på dig, der udlejer. På den måde kan vi tjekke, at alt er ok efter hvert lejemål. Det giver dig sikkerhed for, at huset bevarer sin standard.

Find dit nærmeste Fe­ri­e­part­ner­bu­reau

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, og du kan derfor trygt overlade det til os, uanset om du vil sælge din bolig eller finde en ny. Med mere end 50 års erfaring og grundighed vil vi give dig ro i maven, så du kan få den bedste oplevelse med din bolighandel. Mød nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne