Andelsbolig fra EDC

Mimersvej 21, Nørlem

7620 Lemvig

925.000 kr.

3/2 rum, 95 m²

Nem og billig boligform på rolig beliggenhed i østbyen

I den østlige del af Lemvig inviterer vi nu indenfor i denne andelsbolig, der fremstår lige dele velholdt og velindrettet. Indvendigt byder boligen på en række gode opdateringer, og udenfor er huset frit beliggende. Du får tilmed en sydvendt have med to flisebelagte terrasser.

Andelsboliger er lidt af en dansk specialitet, som handler om, at man løfter bedre, når man løfter i flok. Og derfor giver netop andelsboligen ofte det bedste fra begge verdener – ejerboligens selv­be­stem­mel­se og lejeboligens nemhed. An­dels­for­e­nin­gen Balderbo II ligger som den anden af to bebyggelser, der hver især samles om en rund, brostensbelagt plads med carporte i midten. Desuden er den lave boligydelse en stor fordel, og du kan sagtens bo her alene, mens huset samtidig kan være en tæt på ideel begynderbolig for det unge par.

Selve bebyggelsen blev opført i slutningen af 80’erne, og på adressen venter et rødmuret hus i ét, nemt plan. Det løbende vedligehold er på plads, og med fjernvarme og en pæn energimærkning holdes også de løbende udgifter behørigt i ave. Haven er som sagt holdt åben mod syd, med den solrige fliseterrasse og udgang fra stuen. Derudover er der for nemheds skyld sået græs i det meste af den øvrige have.

Også inden døre er de pragmatiske hensyn i højsædet. Boligen tæller 95 m², og med to gode værelser må arealet siges at være ganske godt udnyttet. De private rum fordeler sig omkring et bryggers den vestlige del af huset, hvorfra der er adgang til køkken i tæt forbindelse med stuen. Stuen har to afdelinger med plads til både spisebord og sofagruppe. I den mindre fordelingsgang kan man nemt etablere en lys arbejdsplads i form af et åbent minikontor, og samtidig får du to gode værelser, der praktisk er lagt lige op af badeværelset.

Alt fremstår lyst og meget præsentabelt, hvorfor du kan forvente at flytte ind, uden store udgifter til istandsættelse forinden.

Nem boligform, velholdt bolig, god beliggenhed, rolige omgivelser og via stisystem stadig nem og hurtigt nede i bymidte.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

For en fremvisning skal du blot kontakte EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00. Så kan du tage bestik af boligen med egne øjne.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105430
Boligareal
95 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1988
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.300 kr.
For­brugs­af­hæn­gig forhold
1.250 kr.
Teknisk pris
2.002.870 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
167 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00