Ejerlejlighed fra EDC

Sofiegade 20, 4. tv

1418 København K

3/3 rum, 70 m²
Solgt

Top lækker taglejlighed med elevator og stor altan

Nu kan du få nøglerne til denne øverst beliggende lejlighed på en af Chri­sti­ans­havns bedste adresser, nemlig historiske Sofiegade. Lejligheden byder på en stor entré med indbygget garderobe og videre adgang til det skønneste køkken med alt i hårde hvidevarer inklusive vaskesøjle samt en fantastisk udsigt over det grønne gårdmiljø. Lejligheden har et super lækkert badeværelse med bruseafsnit og marmorklinker på gulvet. Lejligheden har en perfekt planløsning med to sammenhængende stuer med adgang til en stor altan, hvor I kan nyde udsigten ud over byens tage og spir. Soveværelset er lyst og beliggende mod gården samt har indbygget skab.

I denne skønne lejlighed får du altså en elevator, en helt unik altan og en dejlig rolig beliggenhed mindre end to minutter fra Chri­sti­ans­havns kanal. Desuden er der kun tre minutter til Metroen, og området er rigt på kulturelle perler og en overflod af enestående restauranter og caféer, hvilket inviterer madentusiaster til at omfavne gastronomiske øjeblikke. Samtidig er du kun få skridt væk fra Københavns pulserende byliv med dets fortryllende shop­ping­mu­lig­he­der. En kommende køber får også adgang til en skøn, grøn gård, der løber gennem hele karréen, og en yderst veldrevet ejerforening.

Denne lejlighed bør bestemt opleves på en fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
16200084
Boligareal
70 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1958
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
35 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech København City & Christianshavn

Bremerholm 29, 1069 København K

113@edc.dk33 30 78 28