Ejerlejlighed fra EDC

Thomsensgade 27, st.

7800 Skive

695.000 kr.

3/1 rum, 88 m²

Hyggelig lejlighed tæt på centrum - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Anpartsbolig beliggende i centrum, kun få hundrede meter fra gågadenettet og alle dets muligheder. Her er kort gå-afstand til alt hvad hjertet begærer.
Her er et lille grundstykke på 186 m², med mulighed for parkering samt bag huset, en hyggelig, solvendt gårdhave.

Ejendommen er tidligere 2-familiehus, der i 1989 blev ændret til 2 ideelle anparter (lejligheder), hvor denne lejlighed er beliggende i stueplan. Boligen er på 88 m² + fælles vaskehus/udhus på 15 m², hvorunder der er fælles kælderrum. Tillige cykelskur.

Ved ombygningen i 1989, blev alle vinduer blev skiftet, ligesom de 2 lejligheder blev moderniseret. Huset blev pudset og står klar til at blive malet udvendigt (trænger), hvilket der er sat penge af til, i det fælles budget. I 2007 blev taget skiftet til rødt tegl.
Opvarmning sker ved fjernvarme.

Indeholder fælles entre med trappe til 1. sals lejligheden.
I stu­e­lej­lig­he­den får du 2 store, højloftede stuer med flotte, patinerede plankegulve. Nyere køkken med alt i hvidevarer og direkte udgang til gårdhaven. Soveværelse, fordelingsgang med skabe og endelig er her flot, nyere bru­se­ba­de­væ­rel­se med foldbare vægge i bruseniche og vask i bord med underskabe.
Sluttelig er her udhus med vaskemaskine og tørretumbler til fælles brug.
Bemærk! Den ene stue anvendes i dag delvist til soveværelse.

En meget centralt beliggende lejlighed og så i stueplan!

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Poul Erik Handberg

Ejendomsmægler, valuar og Indehaver

peh@edc.dk40 20 90 4497 52 29 00EDC Skive