Ejerlejlighed fra EDC

Gethersvej 20, 1. TH

8900 Randers C

835.000 kr.

2/1 rum, 71 m²

Hyggelig 2-værelses med central beliggenhed

Denne hyggelige 2-værelses lejlighed er beliggende i ”Lille Skovgaarden”.

En nydelig ejendom, der er blevet istandsat og b.la. har fået malet facaden, nyere tag og et helt nyt terrassemiljø. Ejendommen har ligeledes dørtelefon, fælles vaskekælder samt en skøn for- og baghave, hvor der er plads til at nyde udelivet for både børn og voksne.

Ejendommen har en super god placering med gode par­ke­rings­mu­lig­he­der samt gåafstand til indkøb, Randers centrum, skoler, institutioner samt flere hyggelige parker og legepladser.
Skal man pendle, kan man nå både Ru­te­bil­sta­tio­nen samt Randers Banegård indenfor få minutters gang. Mo­tor­vejs­net­tet kan ligeledes nås på blot 5 min i bil.

Man bydes velkommen i lejlighedens lyse og rummelige entre med god plads til overtøj og sko samt flotte plankegulve.

For enden af entreen finder vi lejlighedens spritnye Designa køkken. Desuden en super flot bordplade,. Her er desuden spritnye kva­li­tets­hvi­de­va­rer.

Bevæger vi os videre ind i lejligheden finder vi den hyggelige kombinerede spise-dagligstue – igen med flotte plankegulve, lyse lofter med stue samt udsigt til parken på den anden side af vejen.

I forbindelse fra stuen har vi adgang til lejlighedens soveværelse med udgang til en hyggelig altan, som vender ud mod gården.

Til sidst har vi det lyse moderniserede badeværelse med ny bruseniche samt håndvask med nyt skabs­ar­ran­ge­ment. Alle armaturer super flotte og i stilrene materialer.

Her får du en ind­flyt­nings­klar lejlighed i en velfungerende ejerforening med professionel administrator samt en super god placering med alt hvad du har brug for indenfor kort afstand.

Kontakt EDC Trio allerede i dag på 86 42 70 65 og bestil din fremvisning.


Se en video af boligen på www.edc.dk

Vi er gode til det vi gør! Hjælp os til at blive bedre!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rene Kløve Møller

Salg og Vurdering

rkm@edc.dk53 61 31 7686 42 70 65EDC Trio