Fritidsgrund fra EDC

Havblik 38, Sønderby

6470 Sydals

495.000 kr.

Realiser drømmen om din egen fritidsbolig på det skønne Kegnæs

Her er én af de få tilbageværende muligheder for at købe en attraktiv sommerhusgrund hvor du får en enestående mulighed for at opfører drømmeboligen tæt på badestrand og natur.

Som­mer­hus­grun­den på Havblik 38 er beliggende på Kegnæs i fredelige og rolige omgivelser tæt på vand og natur. Kegnæs byder desuden også på forskellige aktiviteter såsom surfing eller cykel- og vandreture.

Her er en god grundstørrelse med en be­byg­gel­ses­pro­cent på 15%, som giver rigelig med mulighed for at bygge en større fritidsbolig og samtidigt have gode uden­dørs­for­hold, hvor der er plads til både at nyde solen, samt boldspil og leg.

Området er absolut attraktivt i forbindelse med ønsket om udlejning, idet bl.a. turister fra Tyskland har Kegnæs som et meget yndet rejsemål i deres ferier. Der er mulighed for at lave mindre indkøb på den lokale campingplads ellers kan man tage en kort køretur til Skovby, hvor der både er dag­lig­va­re­bu­tik, samt den lokale bager.

Kort fortalt er her muligheden for at erhverve en sommerhusgrund hvor beliggenheden er i top og hvor mulighederne er utallige.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Gregers Hansen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

mgh@edc.dk61 67 15 5358 58 78 53EDC Poul Erik Bech